Колега много кофти случка,особено след като го виждаш как ти бега и замалко го игубваш!На мен пролетта ми зеха цдто, но нямаше и следа от крадеца.Дано да го намериш и да го накараш да съжалява!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги бесен съм преди малко ми откраднаха CD-то
Collapse
X
-
ivo098 написа:е какво толкова...панела си е бил в тебе надявам се..ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:И ако хванеш някой (дано не се случва) му строши един крак от мене Аз отделно ше го намеря кой е де,няма да оставя нещата така в никакъв случай :DBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Abarth. написа:И ако хванеш някой (дано не се случва) му строши един крак от мене Аз отделно ше го намеря кой е де,няма да оставя нещата така в никакъв случай :Dex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:И аз не съм много запознат с тоя район,но беше на Дондуков (в края) точно при започването на едно мостче(което пресича булеварда на сточна гара),там има един магазин за дрехи,а аз бях спрял точно срещу магазина на улицата на аварийки,като тръгнеш по уличката има някъв пазар (сергии) и точно до пазара се слиза до една малка река,като вървиш по нея се стига до едно ОМВ,а в блока до ОМВ-то има заложна (в района имаше няколко заложни,но само тази до омв-то се занимаваше със сд-та и даже видях едно крадено сони там).В понеделник ще отида (даже ще отида с някой,той да провери щот мен мисля,че ме познаха) да видя дали вече са го изкарали за продажба сд-то ми,ако са имам гаранционна карта и документи за него и директно им викам кукиFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Abarth. написа:И аз не съм много запознат с тоя район,но беше на Дондуков (в края) точно при започването на едно мостче(което пресича булеварда на сточна гара),там има един магазин за дрехи,а аз бях спрял точно срещу магазина на улицата на аварийки,като тръгнеш по уличката има някъв пазар (сергии) и точно до пазара се слиза до една малка река,като вървиш по нея се стига до едно ОМВ,а в блока до ОМВ-то има заложна (в района имаше няколко заложни,но само тази до омв-то се занимаваше със сд-та и даже видях едно крадено сони там).В понеделник ще отида (даже ще отида с някой,той да провери щот мен мисля,че ме познаха) да видя дали вече са го изкарали за продажба сд-то ми,ако са имам гаранционна карта и документи за него и директно им викам кукиBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Малко късно се включвам в темата,ама по повод "ток по алармите",преди години в Сърбия имаще един случай,когато собственика на колата беше забил(заварил) изправени куки за Сом(наколко нули) на едно дръвче и под тапицерията на седалката,а дъската вързана за седалката.Някакъв апаш влезнал ,седнал и не мърда Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Колкото повече мърда,толкова повече влиза После са му нацепели дупето,ама и собственика на колата го бяха осъдели за средна телесна повреда.Обаче ей такова нещо е най-добрата аларма.Сам ще завие,като сирена ,а после като го гепиш..............Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар