Към 6 часа следобяд спирам при моста Чавдар на аварийки за 2мин да отида до един магазин,излизам гледам я колата отключена Замислих се и бъркам веднага при ЦД-то...кабели Веднага отварям багажника да видя колоните дали са на място и тубата след като почвам да се оглеждам и виждам някъв търчи и минава зад един ъгъл оттам по него едни улички... и го изгубих по едно време,некви хора седяха при некво магазинче на пазара и викат тръгна към пътя и оттам ептен го изгубих...бях бесен Оттам преджобих 5-6 мангала...заклевам се,че ако го бях хванал щях да му отрежа и ръцете и краката,след това в реката После (бяхме с един френд) гледаме една река...по нея по нея и се стига точно до една заложна (а други заложни в райнона,които се занимават с аудио НЯМА) влизаме вътре и им казвам,търся си нещо касетофонче,цд и те ми викат само изложените,аз им викам жалко търсех си някво ЦД и те викат абе я чакай малко какво точно търсиш и им викам ми нещо сони,панасоник (мойто цд беше панасоник) и ме огледаха ослушаха се нещо (явно са се сетили ако тоя човек го е бил заложил вече,че е гепено от мене) и вадят един черен плик и ми вадят някво сони 4х50 и с изпокъсани кабели и почнаха да ми се обясняват нещо разпитах ги и се изпуснаха,че било от редовен клиент демек гепено,та вариантите са или не са ми го заложили още или още ги е страх да го изкарат...Вие как мислите? А телефона ми беше точно до ЦД-то незнам как не го е взел и него Мислех усилвателче да си купувам Тъкмо бях събрал парите... Едната ключалка от мойта врата си беше разбита още откакто взех колата,а тоя ми е прецакал и другата ключалка та сега колата ми седи отключена,немога да я заключа А на излизане от заложната срещаме един човек и го питаме дали има още заложни в района,но той ми вика,че е само тази и разправя как преди няколко дни му откраднали неговото сони Но бях много нервиран и не направих връзката,че може да е това от заложната... А сме тръгнали да влизаме в Европа :D Бесен съм...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги бесен съм преди малко ми откраднаха CD-то
Collapse
X
-
The_Wicker_Man написа:Ми колега, що не пратиш някой познат да провери вместо теб. Ако някой от тия от заложната къща ти го е бил откраднал, и са те познали, може затова да не са ти го предложили. Проверявай следващите няколко дни. Ма прати некой "пишленгар" се едно е тръгнал да обурудва некой голф със музика за сватба.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Колега, в заложните къщи обикновено имат период на ичакване, в зависимост от това за колко време е заложен дадения уред. След като изтече този перод, CD-то ще цъфне на витринката за продан. Тия копчета няма да пропуснат да изкарат някой лев на чужд гръб.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Korun написа:Колега, в заложните къщи обикновено имат период на ичакване, в зависимост от това за колко време е заложен дадения уред. След като изтече този перод, CD-то ще цъфне на витринката за продан. Тия копчета няма да пропуснат да изкарат някой лев на чужд гръб.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
pugsy написа:ако няма документи за него нищи неможе да направи,единствено да повтори ситуацията с друга кола и да дебнеex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Ами някъде около месец, но всичко зависи от сумата и договорката между собственика на заложната къща и тоя дето е заложил касетофома ( или каквото и да е там).А ти не се нахъсвай да ги биеш, щото тея говеда инфо няма да ти дадат толкова лесно. Ако ти дадат такава, си губят клиентите (наркоманите) и фалират.По-принцип са задължени да правят копие на личната карта на тоя дето залага "стоката", ама и там има хиляда схеми за измама.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Korun написа:Ами някъде около месец, но всичко зависи от сумата и договорката между собственика на заложната къща и тоя дето е заложил касетофома ( или каквото и да е там).А ти не се нахъсвай да ги биеш, щото тея говеда инфо няма да ти дадат толкова лесно. Ако ти дадат такава, си губят клиентите (наркоманите) и фалират.По-принцип са задължени да правят копие на личната карта на тоя дето залага "стоката", ама и там има хиляда схеми за измама.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Re: СД
kluchar написа:Добре дошъл при препатилите И пред мен днес сутринта на комшията му открали СД и счупили дръшка та да отворятна 5 Те Кьошета ВНИМАВАЙТЕ аз сложих едно старо радио засега свири да измислим нещо освен застроховка давайте предложения -аларми -фалшиви панели и другиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар