Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги бесен съм преди малко ми откраднаха CD-то

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Abart къде си правиш застарховката каско? Според мен само една лепенка си намери на силов застраховател. Моята кола доста често забравям да я заключа. Обаче си е налепена предпазно, и не е пипвана.icomirGT с теб не сме ли съселяни?Аз откога говоря за капачето, ама не ме слушате.Освен това съм доста често с колата около моста Чавдар.Може и да е чист късмет.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
      Abart къде си правиш застарховката каско? Според мен само една лепенка си намери на силов застраховател. Моята кола доста често забравям да я заключа. Обаче си е налепена предпазно, и не е пипвана.icomirGT с теб не сме ли съселяни?Аз откога говоря за капачето, ама не ме слушате.Освен това съм доста често с колата около моста Чавдар.Може и да е чист късмет.
      Внимавай колега...само това мога да ти кажа
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

И ако хванеш някой (дано не се случва) му строши един крак от мене Аз отделно ше го намеря кой е де,няма да оставя нещата така в никакъв случай :D
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

А ти отключена ли я остави колата ?
          Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
          Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

заминало ти цд-то колега !!тоя от заложната никога няма да ти каже ,кой му е редовният клинент ! шанса да да го намериш точно в тая заложна е почти нула !Ако го е гепил наркоман, то вече е заминал за 5-10 лева !Щом веднага не го е дал в заложната го е продал на някой !!друг е въпроса ако познаваш някой дилър или от бръмчалките в района !!! но до 4-5 часа не намериш ли откраднатато пиши го бегало .
            фиатче Браво 2.0

Коментар

rustson написа:
              А ти отключена ли я остави колата ?
              Неее,как ше я оставя отключена бе колега да не съм заухав

Коментар

tomazo написа:
                заминало ти цд-то колега !!тоя от заложната никога няма да ти каже ,кой му е редовният клинент ! шанса да да го намериш точно в тая заложна е почти нула !Ако го е гепил наркоман, то вече е заминал за 5-10 лева !Щом веднага не го е дал в заложната го е продал на някой !!друг е въпроса ако познаваш някой дилър или от бръмчалките в района !!! но до 4-5 часа не намериш ли откраднатато пиши го бегало .
                Мисълта ми е,че сд-то вече е заложено в заложната (от там където ми разбиха колата има една река и по реката се стига точно до единствената заложна в района) но мисля,че се сетиха,че аз съм човека и не го извадиха,а иначе мисля,че ще го извадят в понеделник,сега изчакват

Коментар

начупи им/му мутрите като го намериш

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
                    начупи им/му мутрите като го намериш
                    Ще им отрежа крачката да просят по улиците и като се погледнат в огледалото да си казват "ей за тия 10-20лв където ги взех от тва цд на какво приличам"

Коментар

Abarth. написа:
                      И ако хванеш някой (дано не се случва) му строши един крак от мене Аз отделно ше го намеря кой е де,няма да оставя нещата така в никакъв случай :D
                      Като почне кютека се обаждайте. Аз съм винаги готов, пък и съм 1.90 на 130 кила. Утрепах го, мамка му!
                      Вече нямам италянска машина

Коментар

zdravgo написа:
                        Като почне кютека се обаждайте. Аз съм винаги готов, пък и съм 1.90 на 130 кила. Утрепах го, мамка му!
                        И на мен свиркайте, донесох си от Карибите едно впечатляващо мачете! С тъпата му страна сполучливо се чупят кокали. Бесен съм от подобна случка на която се случи тези дни на близък човек.
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

И мен бройте - с бата Спалдинг, останала от времето когато "тренирах" бейсбол Участвала е в акция, когато ми гепиха на старото Типо "касфона".
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                            И мен бройте - с бата Спалдинг, останала от времето когато "тренирах" бейсбол Участвала е в акция, когато ми гепиха на старото Типо "касфона".
                            Ама успя ли да го хванеш бе колега тая гад Как?

Коментар

На моито Типо му откраднаха два пъти касетофона,като единият път бях сложил чисто нови тонколони.Чупили са ми стъклото и задното и страничните общо към седем пъти.Единия път оцелих крадеца със стъклено шише,ама тои пак избяга.
                              Типо 1.6Тi

Коментар

Abarth. написа:
                                trace написа:
                                Ама успя ли да го хванеш бе колега тая гад Как?
                                Да, на следващата вечер отидохме 3 коли на същото място (всичките с касетофони, тогава нямаше цд)и ги оставихме да дебнем дали някой ще дойде да краде. Тогава продавах бати и бях заредил бригадата с по една Майтапа беше, че ни спряха куки, ама се оправихме де.Бяхме се сврели в един вход на първия етаж и от там гледахме.Та по едно време един се загледа нещо по една от колите и тия другите като наизкачаха, бой... Абе така и не разбрах, може да беше и невинен човека, ама той го отнесе, нямаше време да счупи стъкло даже (ама кво ще гледа пък в 1 през нощта)Е, то само кефа остана, нямаше кво да му се вземе.
                                Ex Fiat 126P
                                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                                X