Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Авио - самолетен събор?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авио - самолетен събор?

Здравейте колеги,

Зная че сред нас има всестранно развити личности и затова искам да ви попитам нещо свързано с Авиацията.

Една приятелка ми каза, че много често (тя каза всяка седмица, ама не ми се вярва) около Пловдив (предполагам летище Белозем) се събират авио ентусиасти със малки 2-4-6 местни самолети. Правят си скара, говорят си, летят, забавляват се и т.н. Тя е ходила с баща си, били попитали случаен младеж там със малко самолетче, разбрали се за някаква сума (50-60 лв на човек) да ги повози, а даже той им дал и да карат самолета и се возили около половин час.

Някой знае ли за такова нещо, кога и колко често има такъв събор, кога е следващият и има ли Авио форум или друг сайт, където мога да видя графикът им и организираните им срещи. Няма значение дали е около Пловдив или другаде в България, просто ми е интересно и бих посетил таков събитие

Мерси предварително.

--------------------

След 15 секунди в Гугъл намерих това:
    http://www.airgroup2000.com/forum/in...d92f9a6a0fc96b

Но гледам, че последните мнения са от преди 2-3 години, така че вероятно не е актуално.

Коментар

Аз също намерих някакви, но не намерих актуални. Дори и сайна на Белозем е обновен преди 2-3 години.
      Ако някой знае някаква информация, нека я сподели

--------------------

Коментар

преди две три седмици откриха точно на белозем авио сезон 2017. пробвай с това търсене.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Всеки уикенд има някакви мини събирания, но голям фестивал скоро мисля няма. Следи събитията във фейсбук най-добре, те са активни там.

Коментар

Ако в Гърция не ти е далеч този уикенд има в Кавала.

https://kavala-airshow.com/en/

Коментар

Здравейте,

Оказа се че наистина си правят среши всяка седмица и се забавляват. Кото е супер.

Всеки уикенд има някакви мини събирания, но голям фестивал скоро мисля няма. Следи събитията във фейсбук най-добре, те са активни там.
              Здравей, не можах да намеря ФБ страницат им. Може ли да ми я кажеш.

--------------------

Коментар

Working...
              X