Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

до кога с тея простотии!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Такива "добри" съседи има навсякъде лошото е, че трудно може да се разбереш с подобен индивид, който е решил, че дадено място му принадлежи и никой няма право да спира там.
    Видях, че и преди колега те е посъветвал да си смениш номера, да не би това да ги провокира.

Коментар

Това са за съжаление са масови случаи... направо не ми се коментира - мутрите изчезнаха, останаха мутреещите се.
      Аз искам да споделя пък един добър пример с паркирането и организацията на околоблоковото пространство. В Благоевград, както и във всеки по-голям град проблема с паркирането се задълбочава със всеки изминал месец, затова в блока сме си създали организация на паркирането на автомобилите, която горе-долу се спазва. Наскоро се появи една нова съседка (митничарка), леко нагла..., но набързо и обяснихме каква ситуацията и реда. Като ходя на работа има два варианта - ако дойда по-рано (преди 8:30) на служебния ни паркинг има места, но ако закъснея става проблем, затова съм се комбинирал с един човек от отсрещния блок, който излиза за работа в към 9:00 часа и се връща към 18:00, като излезе той, вкарвам аз, по този начин му пазя мястото докато той е на работа.
      Проблемите почват да възникват, когато при хора живеещи в един апартамент почват да се появяват повече от една, че и две коли, особено когато "колата" е недвижима собственост.
      Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Аз също обичам да съм с анцуг. Всъщност анцугът е най-удобната дреха, така че в това няма нищо чудно. Дори отговарям донякъде на описанието, което дадох по-горе. Само дето не съм нагъл и шумен и не съм особено тъп . Но с анцуг на обществено място - в киното, ресторанта, МОЛ-а, както правеха мутрите през 90-те, просташко е. И е демонстрация на една арогантност, която пък води до агресивно поведение.
        Коментарите за анцунга ми напомниха една случка на битака, и за мен анцунга е удобна домашна дреха, та затова си търсих на битака и един брат`чет ми казва "Много е готин, става и за излизане", или по пернишки анцунг за сватби и коктейли.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

и пред нашия блок имаше такъв дупчещ гуми на селски автомобили. е нали сме от село и решихме проблема по селския начин. и след три часова почивка на паркинга в хоризонтално положение спря да дупчи гуми.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ако видите някоя изоставена кола на паркинга ви и пречи, просто пуснете сигнал тук: https://call.sofia.bg/

И преди съм подавал. Идват, стикират ги и след 3 месеца ако не мръдне, хаста ла виста. Още повече ако го натопиш, че няма гражданска, могат да му нацепят някоя друга глоба.
            Fiat Bravo II 1.4 16v
            Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
            Fiat Punto 1.1 MK1 EX.

Коментар

Ако видите някоя изоставена кола на паркинга ви и пречи, просто пуснете сигнал тук: https://call.sofia.bg/

И преди съм подавал. Идват, стикират ги и след 3 месеца ако не мръдне, хаста ла виста. Още повече ако го натопиш, че няма гражданска, могат да му нацепят някоя друга глоба.
              Точно такова нещо ми трябваше - благодаря, колега!
              Колите не са на паркинг, седят си в локалното на един от най-оживените булеварди в столицата, но определено ще направя нещо по въпроса, пък дано някой друг, ако ще и след 6 месеца да е, да си мръдне пръста (пак в случай, че човека се окаже, че не е изряден платец).
              И съседите са се разбучали, тъй като имаме и други проблеми с него - "постройката" му е опасна за околните, лятото си развъжда пчели, а целогодишно двете му гигантски немски овчарки лаят бясно 24/7 и няма мир спокойствие...

Коментар

S_BANKOV написа: Преглед на мнението
                и пред нашия блок имаше такъв дупчещ гуми на селски автомобили. е нали сме от село и решихме проблема по селския начин. и след три часова почивка на паркинга в хоризонтално положение спря да дупчи гуми.
                Е тва е ,не са нужни нито жалби нито нищо.Ако проблема е толкова често колкото автора на темата аз бих вързал в запалката някок стар андройд тел дето имам в колата да снима онлайн и да записва през ноща,после стой та гледай де ще го намерят оня само да се вижда той или колата и номера и.Или за 40лв една камера за андройд и е пътник .Друго нещо колегата дето е писал за тоя дето си е заградил паркинга и канал пред блока нека ми прати снимка и къде точно се намира да го видите довечера по новините пичове
                this

Коментар

Май това е най-лошото в нашата родина - ако нещо не го дадат по телевизията, няма да го решат като проблем.
                  Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Нека ,нека само да ми даде снимка и глей кво става и кой адрес :D
                    this

Коментар

Тук наблизо има един, който им криви рамената на чистачките брутално. Всеки ден са различни случайно спиращи за 5 мин автомобили... Няма прошка явно

Коментар

Лошото е, че понякога дори телевизията и предавания от сорта на "Господари на ефира" не биха помогнали. Има случаи, в които те преценяват, че проблемът няма да е интересен на зрителите и те отрязват, оправяй се сам после...
                        Но явно в Пловдив са брутални, няма прошка.
                        Последна редакция от blue_coconut; 30.05.2017, 10:54.

Коментар

Тези проблеми с паркирането, пукането на гуми, трошенето на огледала, кривенето на чистачки, дрането на коли са вследствие на огромното презастрояване със блокове и жилищни сгради и парадокса е, че заради тези, които разрешиха и продължават да разрешават да се вдигат още строежи по такива места, хората издивяват до неузнаваемост. Преди години съм виждал строежи, кран - с големи надписи - не стой под стрелата, всичко е далеч от хора. Сега кран, висок поне 40 метра, монтиран на средата на улица, която дори не е затворена, двупосочна е, минават хора постоянно и си вървят и карат под стрелата, краниста си работи, крана се върти с товарите над главите на хората и преминаващите автомобили и това също е разрешено от някой. Пак ли ще питаме - КОЙ? Кой разреши да се строи в тези презастроени и презаселени територии, където няма осигурени паркоместа? Ами ще Ви кажа - разрешава същия този, който Ви гони да Ви глоби, че сте спрели на забранено за паркиране място и Ви вдига колата с паяка. Крайно време е всички да разберат, че описаните проблеми в темата, са вследствие на разрешеното презастрояване. И не е виновен Силистренския Фиат, че е паркирал в Пловдив. Кой го знае него през три квартала, че да му пука гумите във всеки квартал. Хората са се видели в чудо и гледат да си го изкарат на грешния виновник за съдбата им с проблемното паркиране.
                          Ситроен Ксантия HDI-110 +++
                          Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
                          Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M

Коментар

По онова време, когато не е имало такъв наплив на хора и автомобили, пред блоковете пространството е било достатъчно, не е имало нужда и да правят толкова гаражи (надземни и подземни). Сега обаче ситуацията е различна - много нови блокове, много хора, все повече нови коли се появяват. А има и такива, които не се карат, седят с години и заемат места (като в моя случай)... Хората просто са принудени сами да решават проблемите си.

Коментар

Тя тая работа не е от днес
                              Даже във филмите е възпята:

https://youtu.be/IzKdlyoeeDM?t=23m34s

Коментар

здравейте колеги монтирах си гумите, не са хубави дано не стане някоя беля, пирелито беше супер (cintourato) нямам възможност за по хубави, равносметката е 160 лева за гуми, до този момент 6 нарязани и 6 купени за месец и половина, все втора употреба, не е добра правосъдната система няма го онова доверие в органите на реда, хората очакват до всяка надупчена гума или изкривена чистачка да има полицаи да пази, ами да,да има, не може втория по големина град в България,претендиращ да бъде европеиска столица на културата да няма камери по улиците по кръстовищата и паркингите, вижте това са провокатори, това са хора които знаят че могат да си правят каквото искат да се реже гуми да си размахва ношчето наляво надясно да краде, но ако го хванеш и му счупиш крак или ръка или го вкараш в багажника като динко, ще те осъди, тогава тои ще е потърпевш циганорите играят тази роля перфектно, а до колегата има ли друга версия този саит https://call.sofia.bg/ например пловдивска.
                                Последна редакция от Josef Gazara; 30.05.2017, 22:54.
                                fiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc

Коментар

Working...
                                X