Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся смартфон с добра навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся смартфон с добра навигация

Привет,

Реших да изпробвам някой нов модел телефон, че карам със стар от близо 6г, а ми трябва и за навигация.
    Гледам тези модели - samsung galaxy j7 , samsung galaxy a5, samsung galaxy s4че са с по-големи дисплей, но дали им е надеждна навигацията, някой може ли да каже или да препоръча някой друг модел, който със сигурност му върши работа. Освен това телефона ще се ползва и за всичко
    останало - чат, снимки, клипчета. Та какво е вашето мнение?

Та навигацията си е почти еднаква
    зависи картата + прогарамата на коя фирма ще е
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

За тези пари около 500-600лв ти препоръчвам: http://phonesdata.com/bg/smartphones/lenovo/p2-4397/
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

kluchar написа: Преглед на мнението
        Та навигацията си е почти еднаква
        зависи картата + прогарамата на коя фирма ще е
        Не е баш така, зависи и от GPS модула на телефона. Някои са с калпав. Преди 2г с брата ходихме по кърищата и ни затрябва навигация, че объркахме селските пътища. Тогава брата имаше някакво евтино Леново, а аз имах Samsung Galaxy S3 Neo. И двамата пуснахме навигациите. Самсунгът веднага се закачи за спътниците и навигацията захапа. Леновото голям зор видя и така и не се свърза със спътник. После си купих висок модел Леново А7010 и миналия август му ползвах навигацията цял ден, докато обикалях из Софето. Никакви грижи, явно на скъпите модели им слагат съвсем други модули. Обаче телефоните не са много за навигация, особено лятото, че им греят яко процесорите. И Леновото и Самсунга се налагаше да ги охлаждам на въздуховода от климатика на колата, че яко напичаха при продължителна работа.
        Последна редакция от DJPOPA; 20.05.2017, 00:12.
        Dacia Duster 1.6 4WD

Коментар

Вземи си навигация
          има с карта за цяла Европа
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Колегата много добро предложение е дал, това LENOVO P2 е много яко и аз съм го загледал. Процесорът e Qualcomm Snapdragon по 14nm-технология, а те харчат 35% по-малко ток от Mediatek и греят по-малко. Батерията е 5100mAh, ще изкарва доста с нея. SUPER АMOLED дисплей 5,5 инча... Абе много сериозно телефонче. Има едно XIAOMI с подобни характеристики и то е чук също.
            Dacia Duster 1.6 4WD

Коментар

P2 има страхотен звук, има външен усилвател, направо кърти.
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Ми то моето А7010 има DOLBY ATMOS, а пък Р2 е по-висок модел. Ама точно със звук няма как да ме спечели точно мен, който и да е телефон. Основните му предимства пред два пъти по-евтиния А7010 са според мен:

1.По-бърз и икономичен процесор.
                2.По-голяма батерия.
                3.Повече RAM.

Екраните вероятно са близки, защото и А7010 има страхотен 5,5'' FullHD екран. Камерите им са еднакви, доколкото виждам. Самонавивам се да си купя Р2 в момента, ама безпристрастно погледнато, моето А7010 не е много назад и не знам дали си струва да дам 600лв за Р2. А Леново не държат цени. Миналата година януари купих моето А7010 за 599лв. Сега Емаг го пускат по 299лв на промоции. За една година се обезцени двойно. От тая гледна точна май е по-добре да се купува Samsung, държи си цената много по-дълго време.
                Dacia Duster 1.6 4WD

Коментар

Колегата много добро предложение е дал, това LENOVO P2 е много яко и аз съм го загледал. Процесорът e Qualcomm Snapdragon по 14nm-технология, а те харчат 35% по-малко ток от Mediatek и греят по-малко. Батерията е 5100mAh, ще изкарва доста с нея. SUPER АMOLED дисплей 5,5 инча... Абе много сериозно телефонче. Има едно XIAOMI с подобни характеристики и то е чук също.
                  Супер добре, в понеделник съм на магазина да го разгледам
                  LENOVO P2

Коментар

Не е баш така, зависи и от GPS модула на телефона. Някои са с калпав. Преди 2г с брата ходихме по кърищата и ни затрябва навигация, че объркахме селските пътища. Тогава брата имаше някакво евтино Леново, а аз имах Samsung Galaxy S3 Neo. И двамата пуснахме навигациите. Самсунгът веднага се закачи за спътниците и навигацията захапа. Леновото голям зор видя и така и не се свърза със спътник. После си купих висок модел Леново А7010 и миналия август му ползвах навигацията цял ден, докато обикалях из Софето. Никакви грижи, явно на скъпите модели им слагат съвсем други модули.
                    От характеристиките на телефоните се вижда кой колко е добре с GPS-а. Това Леново сигурно въобще не е имало истински GPS, а само A-GPS (например аз имам едно
                    A369I). На "хубавите" телефони има изписано доста в графата GPS - A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO - демек "фатат" и американците и руснаците и други космически сили.

1.9 JTD 110hp
                    Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

A-GPS е напълно достатъчен, той си е пълноразмерен GPS, който ползва информация от клетките за по-бързо позициониране. Ама ако му се изключи нета, си е чист GPS. Mоето А7010 също има само A-GPS, но си работи без проблем, лови сигналите на спътниците веднага. Работата е в качеството на самия модул-приемника, антената, софтуера и прочие. Lenovo P2 го дават с A-GPS и руската система GLONASS, би трябвало да е по-добро.
                      Последна редакция от DJPOPA; 20.05.2017, 02:27.
                      Dacia Duster 1.6 4WD

Коментар

A-GPS е напълно достатъчен, той си е пълноразмерен GPS, който ползва информация от клетките за по-бързо позициониране. Ама ако му се изключи нета, си е чист GPS. Mоето А7010 също има само A-GPS, но си работи без проблем, лови сигналите на спътниците веднага. Работата е в качеството на самия модул-приемника, антената, софтуера и прочие. Lenovo P2 го дават с A-GPS и руската система GLONASS, би трябвало да е по-добро.
                        Хм, много интересно. Дай линк от който черпиш информация, че твоето Леново А7010 е само A-GPS, и че A-GPS-only е напълно достатъчен и пълноразмерен GPS.
                        Намери си A-GPS only телефон(например Lenovo A369i и други евтини пръчки), извади му SIM картата и му спри Wifi-я и и опитай да се позиционираш. Направи същото със "хубав" телефон с истински GPS модул, който чете сателитни сигнали, не клетки на оператори и виж разликите. Върни се към случката с твоя бра'чет в дивата местност и прецени дали проблема, че не се е вързал се корени в това, че не е имал хубава GPS-антена и хубав чип или някъде другаде.
                        Последна редакция от OpenGL; 20.05.2017, 13:11.

1.9 JTD 110hp
                        Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

А можете ли да препоръчате смартфон с големина на дисплея до 4,9", операционна система Android, RAM 2/3 GB, вътрешна памет поне 16GB, добър процесор. Игри не се играят.
                          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Galaxy S7 жена ми е с такъв, доста добре се държи.

Коментар

Дай линк от който черпиш информация, че твоето Леново А7010 е само A-GPS
                              От официалният сайт на Леново. Има някои сайтове, в които го дават и с поддръжка на GLONASS, но в официалния пише само A-GPS и нищо друго. И му спирам мобилния нет като ползвам GPS-а, да не харчи мегабайтите, пак работи без грешка. Ако взема да му вадя и картата, то вече няма да е телефон, нали. Ако ми трябва само GPS, ще си купя само GPS.
                              Dacia Duster 1.6 4WD

Коментар

Working...
                              X