Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте семеен автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз когато търсих кола и бях със сходен бюджет и една от колите които гледах беше Пежо 307 СВ 1,6ХДИ/2,0 ХДИ
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Видях, че си със Стило, ама то може да имаш и метанова бутилка в багажника... Аз в "катунарския" период бях с Рено 5, а съм с две деца, с една година разлика. Както Банков е написал, просто потрай малко и ако Стилото си е наред, не го сменяй. Нищо смислено не може да се купи за 4к, освен друго Стило. Половин година търсих, преди да се изръся за Бравото.

П.С. Не си взех Стило, само щото от дизайна на четиривратото ме побиват тръпки.
      Последна редакция от slonikon; 17.05.2017, 14:50.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Колега и аз мисля, че Стилото е доста голямо, от личен опит мога да кажа, че 156-цата седана е толкова тесен, че отзад не мога да седна зад шофера, а багажника е отврат малък на седана, сигурно е еквивален на стилото, а там няма читави двигатели освен JTD, а както казаха по-горе, дизел не ти трЕбЕ. Попринцип Fiat Ulysse 2 с 2.0 бензинов 136 коня е много добра алтернатива за това което търсиш, а и не е грозен, както и Lancia Phedra, която е 1 към 1 вътре с Ulysse 2, само отвън се различават, а и е със същия 2.0 двигател. Возил съм се на Phedra и доста добре дърпа, а и е много красива отвън по мое мнение.
        Fiat Bravo II 1.4 16v
        Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
        Fiat Punto 1.1 MK1 EX.

Коментар

Сложи един 500 литров аутобокс на тавана и си готов с мястото за багажа
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Стило комби е с голям багажник, аз бих погледнал Пасат Б5. Ако ще вземаш дизел, поне си вземи жтд да нямаш сериозни грижи. А Стило 115 коня комба е просто перфектна евтина кола. Е, някои неща са леко скъпи, но то няма как.
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Опел Зафира 1.6 100к.с., но май на колегата му трябва нещо с такъв багажник

Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Другото ми предложение за голяма семейна кола с огромен багажник е Volvo V70. До скоро карах волво и макар че не просто харесвам линеата си, а направо съм влюбен в нея, волво е съвсем, ама съвсем друга бира.
                Последна редакция от snake; 17.05.2017, 20:56.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Сложи един 500 литров аутобокс на тавана и си готов с мястото за багажа
                  Точно това обмислям, ако не взема друга кола...! :D
                  Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
                  Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Другото ми предложение за голяма семейна кола с огромен багажник е Volvo V70. До скоро карах волво и макар че не просто харесвам линеата си, а направо съм влюбен в нея, волво е съвсем, ама съвсем друга бира.
                    Разгледах ги тези Волто-та, харесват ми! Егати и рейса е! :D
                    Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
                    Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Пък, ако знаеш VOLVO как се чупят и колко са им скъпи частите. Брат ми имаше V40 комби. Всяка седмица го караше само от понеделник до сряда. От четвъртък до неделя беше в сервиза в Тополи. Накрая му се развали и дебитомера, като му казаха 800лв за нов и го продаде.

Добри впечатления също имам от MAZDA PREMACY 1.8 комби. Малкият ми брат имаше много време такава и съм я ползвал много.

Ако все пак ти трябва много място за багаж, защо не се замислиш за FIAT DOBLO.
                      Последна редакция от DJPOPA; 18.05.2017, 13:41.
                      Dacia Duster 1.6 4WD

Коментар

Нормално е да се чупят, като дойдат тук на 500+ х.км - по километраж 115 000 . Конкретно V40 не е много подходящо за пример, защото на него само купето му е Волво, но и то е в пъти повече кола от доста други марки. Но да, поддръжката им не е от евтините. И за много от частите няма евтини заместители, а само оригинални. Колегата търсеше кола с огромен багажник, затова предложих V70. Вектра Ц обаче, която посочих преди това, за мен си остава най-практичният избор в случая.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

А какво ще кажете за това http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&slink=39npfo или това като по ефтино http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9&slink=39npfo комшията си купи такова заради двете малки деца, само че неговото е бензин.
                          Последна редакция от NikMar; 18.05.2017, 16:16.
                          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Опел Зафира 1.6 100к.с., но май на колегата му трябва нещо с такъв багажник
                            Между другото това е признато за най-грозното комби. Не знам как въобще може да предложиш това недоразумение. Отделно, че и самия багажник не е голям въобще.
                            Едно Стило вагон е доста по-практично от багажник гледна точка. Както и колегите казаха за Вектра Ц. Това са общо взето вариантите за около този бюджет.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Така е, не е голям само с едни 600л по-голям от този на Стилото, че е грозно грозно е. Но Вектрата е в пъти по-грозна гледана отпред. Фейслифта вече се изтрайва. Но ако е Вектра в никакъв случай дизел, че няколко човека около мен се наиграха.
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Така е, не е голям само с едни 600л по-голям от този на Стилото, че е грозно грозно е. Но Вектрата е в пъти по-грозна гледана отпред. Фейслифта вече се изтрайва. Но ако е Вектра в никакъв случай дизел, че няколко човека около мен се наиграха.
                                Аз ли нещо не разбирам..Тука от самото начало се коментира Вектра C. Тия Вектри ( и други опели от това време ) не са ли с двигатели на Фиат ? В тоя ред на мисли, какво му е на JTDто ?

1.9 JTD 110hp
                                Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

Working...
                                X