Уважаеми Колеги, от понеделник вече съм горд собственик на Фиат Темпра 1.9 тдс. 91 набор, малко е старичка, но пък е евтина - 2000 левчета. Има си ел пакет, дигитално табло/няма клима/ и няколко дребни проблемчета. За консултация обаче ще попитам където трябва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля
Collapse
X
-
Re: Да се похваля
zdravgo написа:Уважаеми Колеги, от понеделник вече съм горд собственик на Фиат Темпра 1.9 тдс. 91 набор, малко е старичка, но пък е евтина - 2000 левчета. Има си ел пакет, дигитално табло/няма клима/ и няколко дребни проблемчета. За консултация обаче ще попитам където трябва.Fiat Stilo 1.8 16V
-
Re: Да се похваля
zdravgo написа:Уважаеми Колеги, от понеделник вече съм горд собственик на Фиат Темпра 1.9 тдс. 91 набор, малко е старичка, но пък е евтина - 2000 левчета. Има си ел пакет, дигитално табло/няма клима/ и няколко дребни проблемчета. За консултация обаче ще попитам където трябва.Дай снимки честито,само безаварийни :D
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Колеги, безкрайно съм благодарен за вашите отзиви. Малко ще я постегна. За тези пари няма как да е без забележка. За първи път карам дизел. Сигурно ще ми трябва малко време да се настроя. За сега малко ми е как да кажа? Странно, интересно - не знам. Аз съм свикнал с бензинови автомобили и начина на каране няма нищо общо. Не знам защо, обаче е страшен кеф да се кара турбо дизел. Поема по-трудно от бензин в първия момент, но след това като го настъпиш и турбината почне да помпи... еее супер!Вече нямам италянска машина
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар