Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля

Уважаеми Колеги, от понеделник вече съм горд собственик на Фиат Темпра 1.9 тдс. 91 набор, малко е старичка, но пък е евтина - 2000 левчета. Има си ел пакет, дигитално табло/няма клима/ и няколко дребни проблемчета. За консултация обаче ще попитам където трябва.
    Вече нямам италянска машина

Re: Да се похваля

zdravgo написа:
    Уважаеми Колеги, от понеделник вече съм горд собственик на Фиат Темпра 1.9 тдс. 91 набор, малко е старичка, но пък е евтина - 2000 левчета. Има си ел пакет, дигитално табло/няма клима/ и няколко дребни проблемчета. За консултация обаче ще попитам където трябва.
    Честито, да си я оправиш и караш безаварийно!
    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

zdravgo написа:
      Лелеее колега много евтино бе Дай снимки честито,само безаварийни :D
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Ами да ти е честита придобивката!!! И много безаварийни километри да навъртиш с нея! :P
        Настоящата - Ford Focus ST
        Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
        Франкенщайн - R.I.P.
        Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Честито Здравко, дано не си чест посетител в рубриката "ДИЗЕЛИ" , ама и да си , ще се стремим да помагаме с каквото можем!!Честито!
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Честито колега

честито колега безавариино каране и само щастливи моменти!
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

а честито и от мен

Коментар

На печелившите Честито!!! Със здраве и безаварийно...

Коментар

Честито! Добра тяга от турбото ти пожелавам!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колеги, безкрайно съм благодарен за вашите отзиви. Малко ще я постегна. За тези пари няма как да е без забележка. За първи път карам дизел. Сигурно ще ми трябва малко време да се настроя. За сега малко ми е как да кажа? Странно, интересно - не знам. Аз съм свикнал с бензинови автомобили и начина на каране няма нищо общо. Не знам защо, обаче е страшен кеф да се кара турбо дизел. Поема по-трудно от бензин в първия момент, но след това като го настъпиш и турбината почне да помпи... еее супер!

Коментар

Abarth. написа:
                      Дай снимки честито,само безаварийни :D
                      Снимки като я постегна. Карана е мърляво, подържана е само от техническа гледна точка. Това е най-важното, но не е само това.

Коментар

Честито колега много безавариини километри и да те слуша .Темприцата е супер яка кола и има супер возия.
                        Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
                        Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

Честито колега много безавариини километри 4естито и да
                          Mercedes E200 coupe

Коментар

Абе ти нали имаше една слънчева ДЕДРА, какво стана с нея? Какви са тия еквилибристики?

Коментар

От вдруги ден ставам собственик на ВТОРИ Фиат.Пунто 1.2 1994г.Слабичко е ама е в отлично състояниие.Само трябва да му сменя гарнитурата.
                              Типо 1.6Тi

Коментар

Working...
                              X