ilkor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за плазма или LCD !
Collapse
X
-
ilkor написа:Хубави са им телевизорите, но ако бяха най хубавите, най качествените, и т.н. най, защо по дяволите съществуват другите марки ?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
В момента седя пред Сони монитор за който се изръсих 1500 лева преди почти 2 години.Като цяло марката е добра и дори най стабилната на този пазар но както казах и преди съществуват и други - дори такива които продават по скъпо ...Понякога друга дръпва напред, понякога и реномирана пуска боклук ...Ако човека тръгне да си прави телевизия у тях - примерно БТВ2 определено ще си купи Сони Обикновено така става когато ти е ограничен бюджета Иначе професионални монитори се поръчват например от ТУКДори Панасоник имат професионална серия която едва ли отстъпва от тази на Сони ...За домашно ползване обаче човек влиза в магазина и избира ...Съвета да взима Сони е все едно на въпрос каква кола да си купя - купе или кабрио да получи отговор - Мерцедес ...---------------------------------------------------------------------------------------------------Ето контролната зала на една "кабеларка" в Ню Йорк - Time Warner Cable Сонита не се виждат Или пък изглед от студиото на CNN - маршалите са в дясно - до рамото на водещата... NBC - тези американци не са ли чували за Сони ?
Коментар
-
Айде сега като хвалите Сони - избройте ми най-глемите заводи за производство на ЛСД-матрици, да видим Сони имат ли завод за матрици Бяха Сони - с ЦРТ мониторите, сега се разчита на името( за надписчето СОНИ плащате повече)Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
MB CLK - 430 V8
Коментар
-
Човече, на това му се вика маркетинг. Каква е разликата между Браво и Брава ?Иам хора които си казват - аз признавам само Сони - другите са боклуци. На този човек фирмата Сони трябва да му предложи избор - единия е закривен отдолу, другия отгоре Като им сложи различни имена и ето ти избор За тежест винаги се добавят и няколко благозвучни термина със буква R в кръгче накрая - всичко това е в цената разбира се Мина времето когато някои фирма държи ноу-хао -то затворено в себе си. А и сега за да си конкурентен имаш най много 3-5 месеца да пуснеш нов модел на пазара - забавиш ли се - вече се е наводнило с по нови модели от твоя.Единствената по съществена разлика е в качеството. Съвсем едно е да разработиш перфектния телевизор - а друго е да го произведеш. Всички фирми с имена се стараят да го произвеждат качествено. Има обче такива които наблягат предимно на цената. И тези фирми процъфтяват също защото клиенти много - един иска марково - друг евтино ...
Коментар
-
Ееее, от майтап не разбираш ли ? Кабеларката е с Маршал. БТВ е национална телевизия и е със Сони. Ама от двете кое е по скъпо ? А панелите с марка Сони/Самсунг се ползват и от двете фирми в техните изделия. Тъй че в тази си част телевизорите/мониторите им са еднакви. Не подценявай Самсунг-а ...Човека се вълнуваше от съвсем друго - къде задълбахме кое е по хубаво - Мерцедес или БМВ
Коментар
-
И пак по темата Аз съм за плазмата! До колкото знам при нея от който и ъгъл да погледнеш ще виждаш една и съща картина, докато при ЛСД-тата това не е така. Трябва да го гледаш централно. какав е смисъла ако не можеш да си полегнеш и да се насладиш на хубаво филмче )) не знам за плазмите, но какво става като почнат да горят пикселите, както стана с монитора на компютъра ми? не са много - 3 засега ма са дразнещи Успех в избора!RIP Притежателка на горда Panda RIP
Bravo 1.2 16V
Коментар
-
jujumunguru написа:И пак по темата Аз съм за плазмата! До колкото знам при нея от който и ъгъл да погледнеш ще виждаш една и съща картина, докато при ЛСД-тата това не е така. Трябва да го гледаш централно. какав е смисъла ако не можеш да си полегнеш и да се насладиш на хубаво филмче )) не знам за плазмите, но какво става като почнат да горят пикселите, както стана с монитора на компютъра ми? не са много - 3 засега ма са дразнещи Успех в избора!
Коментар
-
jujumunguru написа:И пак по темата Аз съм за плазмата! До колкото знам при нея от който и ъгъл да погледнеш ще виждаш една и съща картина, докато при ЛСД-тата това не е така. Трябва да го гледаш централно. какав е смисъла ако не можеш да си полегнеш и да се насладиш на хубаво филмче )) не знам за плазмите, но какво става като почнат да горят пикселите, както стана с монитора на компютъра ми? не са много - 3 засега ма са дразнещи Успех в избора!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар