Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за плазма или LCD !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Истината е SONY BRAVIA LCD?Всичко останало е компромис!

Коментар

maiden написа:
      Оти???

Коментар

Плазмата е по-хубава от ЛСД. Това си е мое лично мнение, нещо лсд-тата не могат да ми грабнат погледа.Сравнявам от личен опит.тази плазма:http://store2.data.bg/trace/2005.09.27.JPGс едно Сони Бравиа и едно лсд Грундиг.http://www.sony.bg/view/ShowArticle....=odw_bg_BGНа 4-та страница са описани плазма, лсд, 3лсд.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Kuku написа:
          maiden написа:
          Оти???
          1)8ms 2)по-добра резолюция (HD READY)3)липса на memory ефект4)цената е доста добра за това, което предлага5)ниска консумация (плазмата може да се ползва вместо маслен радиатор ТЕСИ спокойно)

Коментар

maiden написа:
            ....
            Аз също съм ЗА "LCD", но мисълта ми беше, защо точно "BRAVIA" Аз, например, имам "VIERA" и съм предоволен

Коментар

Sony са лидер в производството на телевизори и монитори, както в комерсиалната, така и в професионалната сфера! Така е от десетки години насам още преди да изобретят Trinitron тръбите. Сравнявал съм един от първите телевизори с плосък екран (кинескопен) Sony Wega с Panasonic и JVC стандартни телевизори-разликата е покъртителна в полза а Sony разбира се. Все пак едни от най-скъпите компютърни монитори в комерсиалната група също са Sony, защо ли? Сигурен съм, че и при новите технологии Sony не са останали по-назад макар и произведени в Китай например. Разбира се всяко приятно удоволствие излиза скъпо!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ами тринитрона беше велика технология, но я спряха преди 2-3г Ако може да се намери някой 32’’ 16:9 Тринитрон - НАПРАВО ГРАБЕТЕ!Няма такъв телевизор просто!Иначе тия тринитрони дето сега ги продават нямат нищо общо с СОНИ Правят ги на кораби и т.н.Тринитрон не се произвежда от 2003та година!Слаба богу наследниците (БРАВИА) пак са най-доброто

Коментар

Аз съм чувал много добри отзиви за Sharp Aquos. Май така беше модела. Правени са в Япония! В момента 26" е около 1660лв, а 32" е със 100лв по-скъп. Това са цени в метро докато бяха на промоция.
                  Citroen C8 2.2 HDI-FAP 16V 130HP;
                  Toyota Yaris 1.0 VVT-i 16V 68HP;
                  Toyota Carina II 2.0D 75HP

Коментар

До колкото ми е известно Сони и Самсунг експлоатират обща фабрика за LCD панелите тъй че в тази си част телевизорите/мониторите им са еднакви. Освен това те доставят панели и на трети производители, тъй че Сони няма какво да го превъзнасяте. Хубави са им телевизорите, но ако бяха най хубавите, най качествените, и т.н. най, защо по дяволите съществуват другите марки ? Естествено освен панела в един телевизор е важна и електрониката за обработка на сигнала но все пак качеството на картината е 80% в самия панел.

Коментар

Аз съм с един Филипс кинескоп 29’ плосък 100HZ и съм много доволен! Преди година го взех и може всичко друго да му е супер дървено но картината е страхотна! Не виждам смисил в тея плазми и ЛЦД-та!
                      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Не виждам смисил в тея плазми и ЛЦД-та!
                        Има смисъл разбира се.Виждал ли си 42 инчов CRT телевизор ?

Коментар

ilkor написа:
                          Не виждам смисил в тея плазми и ЛЦД-та!
                          Има смисъл разбира се.Виждал ли си 42 инчов CRT телевизор ?
                          Tо такова нещо отдалече ще се види!
                          Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                          Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Аз имам Самсунг LCD http://technomarket.bg/product_detai...3081Много съм доволен, даже съм си вързал PC-то към него и си цъкъм из форума доволно :D
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Еми те производителите на матрици са едва няколко : Сони/Самсунг, LG/Philips, Sharp. Всички останали ползват техни матрици, но въпроса беше друг

Коментар

Точно!Отклонихме се от темата в момента в който се спомена Сони И как от него по високо и по големо нема Ето едно сравнение между двете технологии:http://www.ilko.info/att/Plasma%20VS%20LCD.pdf

Коментар

Working...
                                X