Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги за какво е форума и какво се прави в него?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега този път ме накара да се разсмея съсъ сълзи :D !Аз несъм от група или групировка,нито защитавам някой-просто помолих да не се размиват темите със скандали между колегите тук!Това е :D
    Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
    Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
    Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

Коментар

puntotras написа:
      Колега този път ме накара да се разсмея съсъ сълзи :D !Аз несъм от група или групировка,нито защитавам някой-просто помолих да не се размиват темите със скандали между колегите тук!Това е :D
      Знам, че не сме алчни, но понякога мълчанието е злато.Неказаното тежи повече, дано ме разбереш! ЕДИНСТВЕНАТА ГРУПИРОВКА Е НА "ФИАТ ГРУП"!!!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Имаш думата ми
        Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
        Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
        Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

Коментар

tomazo написа:
          винаги съм ти се чудел ,как имаш нерви да пишеш толкова дълги и конкретни обяснения
          А, де, а,... и аз не си вярвам!
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

браво разбрахме се мир да има, или както казвам аз на нашата котка Пиис Пиис, и очаквам да ми отговори както във вица "Peace Bro"... , важното е пиво да се лей, не нерви да се хабят
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

puntotras написа:
              Честно казано имам чувството, че има някои колеги, които влизат тук само за да си намират повод да се карат с някого! Решението е предупреждение и БАН. Нека се регистрират пак. Регистрацията отнема поне 20 пъти повече от времето за БАН! Доста ми падна мнението за някой потребители, които дори си устройват сбирки за бой! В, кой свят живеем?
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                puntotras написа:
                Честно казано имам чувството, че има някои колеги, които влизат тук само за да си намират повод да се карат с някого! Решението е предупреждение и БАН. Нека се регистрират пак. Регистрацията отнема поне 20 пъти повече от времето за БАН! Доста ми падна мнението за някой потребители, които дори си устройват сбирки за бой! В, кой свят живеем?
                Kва е тая селения я ракажи за боя че ми стана интересно.Тука в БУргас не можем да се саберем,а пък да се съберем да се бием смях пълен

Коментар

gdd55 написа:
                  Kва е тая селения я ракажи за боя че ми стана интересно.Тука в БУргас не можем да се саберем,а пък да се съберем да се бием смях пълен
                  Виж в "премахнати теми". Не искам да правя реклама на някой биткаджия току виж и други последвали примера му.
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Тука в БУргас не можем да се саберем,а пък да се съберем да се бием смях пълен
                    тъй тъй... веско искаше да се видим в събота или неделя и пак не успях....
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Как ква? Препоръчана от Фиат, по-добра - здраве й кажи. Колкото до сбирките и целта им - не забравяй мотивацията...
                      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Офтопика ,в допустими граници е полезен.Особено за обявите *Купувам/Продавам*.Нормално е да има коментариза състоянието на предлаганите стоки.В противен случай ще стане като в онзи стар виц за габровски некролог: А.А. умря
                        Octavia RS
                        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
                        X