Колега този път ме накара да се разсмея съсъ сълзи :D !Аз несъм от група или групировка,нито защитавам някой-просто помолих да не се размиват темите със скандали между колегите тук!Това е :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги за какво е форума и какво се прави в него?
Collapse
X
-
puntotras написа:Колега този път ме накара да се разсмея съсъ сълзи :D !Аз несъм от група или групировка,нито защитавам някой-просто помолих да не се размиват темите със скандали между колегите тук!Това е :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
браво разбрахме се мир да има, или както казвам аз на нашата котка Пиис Пиис, и очаквам да ми отговори както във вица "Peace Bro"... , важното е пиво да се лей, не нерви да се хабятСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
puntotras написа:Колега този път ме накара да се разсмея съсъ сълзи :D !Аз несъм от група или групировка,нито защитавам някой-просто помолих да не се размиват темите със скандали между колегите тук!Това е :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gdd55
Vladim написа:puntotras написа:Колега този път ме накара да се разсмея съсъ сълзи :D !Аз несъм от група или групировка,нито защитавам някой-просто помолих да не се размиват темите със скандали между колегите тук!Това е :D
Коментар
-
Kва е тая селения я ракажи за боя че ми стана интересно.Тука в БУргас не можем да се саберем,а пък да се съберем да се бием смях пъленАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар