Здравейте колеги!Моля спрете излишния СПАМ по темите който са за консултаций!Там хората питат нещо което ги интересува и им е болно-или им отговорете(пък било и неточно) или въобще не пишете в тях!В последно време доста"Специалисти"станаха и освен да се карат и да омазват на човека темата друго не се разбира!Стига с това-Аз разбирам повече,дайте да си помагаме кой с каквото може а не да се караме за глупости!Благодаря за вниманието и нека всеки сам за себе си се замисли върху по-горе написаното!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги за какво е форума и какво се прави в него?
Collapse
X
-
Re: Колеги за какво е форума и какво се прави в него?
puntotras написа:Здравейте колеги!Моля спрете излишния СПАМ по темите който са за консултаций!Там хората питат нещо което ги интересува и им е болно-или им отговорете(пък било и неточно) или въобще не пишете в тях!В последно време доста"Специалисти"станаха и освен да се карат и да омазват на човека темата друго не се разбира!Стига с това-Аз разбирам повече,дайте да си помагаме кой с каквото може а не да се караме за глупости!Благодаря за вниманието и нека всеки сам за себе си се замисли върху по-горе написаното!
-
Особено тези дето само два сантиметра по-долу по екран е писано абсолютно същото как обичам да ги МАЖА!!!Или пък тези дето през ден се пита "онова масло става ли", "доволни ли сте?" ... или "Купих си Фиат Брава/Браво, какво ще кажете за колата, често срещани проблеми"?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
puntotras написа:Примери нямам да давам защото са много-просто искам всеки сам за себе си да прецени за какво е този форум!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
puntotras написа:Примери нямам да давам защото са много-просто искам всеки сам за себе си да прецени за какво е този форум!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Колега, ти знаеш ли какво ще стане във форума, ако няма офф-ове - боза и тогава съветите знаеш ли какви ще са - "колега виж на стр. 123 от сервизното ръководство" и ще се получи един скучен форум.Все пак не забравяйте, че оффтопика крепи темата.А ако стане така (не дай си Боже) да се реши, че офф-а е вреден, кой ще го чисти. Ти ли? Имаш ли толкова време да се занимаваш?Тук всичко се прави на добра воля и разбирателство между членовете на клуба. Килепира, заради който аз лично съм модератор и внесям информация от други сайтове, ми е да помогна хора - на мен това ми харесва. Аз лично не виждам как няма да има Спам-ове и т.н. и как няма да се пошегувам с хора, с които си пишем всеки ден.
Коментар
-
Да ме извините, но понякога и нещо не по темата се оказва нужно да се напише. Ето и един пример! http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...186&highlight=SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
EVITA написа:Да ме извините, но понякога и нещо не по темата се оказва нужно да се напише. Ето и един пример! http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...186&highlight=SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Re: Колеги за какво е форума и какво се прави в него?
puntotras написа:Здравейте колеги!Моля спрете излишния СПАМ по темите който са за консултаций!Там хората питат нещо което ги интересува и им е болно-или им отговорете(пък било и неточно) или въобще не пишете в тях!В последно време доста"Специалисти"станаха и освен да се карат и да омазват на човека темата друго не се разбира!Стига с това-Аз разбирам повече,дайте да си помагаме кой с каквото може а не да се караме за глупости!Благодаря за вниманието и нека всеки сам за себе си се замисли върху по-горе написаното!
Коментар
-
Това найстина е форум и нека не се изтъкваме кой кво прави в него-всеки прави това което му харесва-Дуфиат ако не ти харесва да си модератор не го прави-това си е твои проблем не мой,но пак искам да задам същия въпрос понеже някой се направи,че не го разбира-помолих да не се карате в темите на хората и да ги заключват после-ей това казах а не да ми говорите тук врели некипели и най-лошото е че точно тези който го правят 1 скочиха-е браво!Не говоря за шега-всеки обича да се шегува,говоря за друго!Ето и сега пускам тази тема и веднага скачате като попарени-защо???Нещо лично ли обидих някой,че така подскокнахте????Харесва ми форума,дори е по добър като цяло от всички други в който съм,но нека спрем с заяждането и всезнаенето-никой не се е родил научен,всеки е почнал отнякъде и нека помагаме на хората който се нуждаят!!!Благодаря на тези който го правят найстина!А вярвайте ,ми тук има доста такива!Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
puntotras написа:Това найстина е форум и нека не се изтъкваме кой кво прави в него-всеки прави това което му харесва-Дуфиат ако не ти харесва да си модератор не го прави-това си е твои проблем не мой,но пак искам да задам същия въпрос понеже някой се направи,че не го разбира-помолих да не се карате в темите на хората и да ги заключват после-ей това казах а не да ми говорите тук врели некипели и най-лошото е че точно тези който го правят 1 скочиха-е браво!Не говоря за шега-всеки обича да се шегува,говоря за друго!Ето и сега пускам тази тема и веднага скачате като попарени-защо???Нещо лично ли обидих някой,че така подскокнахте????Харесва ми форума,дори е по добър като цяло от всички други в който съм,но нека спрем с заяждането и всезнаенето-никой не се е родил научен,всеки е почнал отнякъде и нека помагаме на хората който се нуждаят!!!Благодаря на тези който го правят найстина!А вярвайте ,ми тук има доста такива!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар