От цялата конфигурация видеокартата остарява най-бързо... С един по-хубав процесор и дъно може да сменяш само видео няколко години...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за пролем с РС игри или видео карта
Collapse
X
-
Ами ще ти дам едно сравнени .С Q6600 стар 4 ядрен на интел 2008-9 цпу +290 4 gb видео няма игра дето да ми се опъне на макс. .С А8 5600к цпу 4 ядрен на амд с вградено видео даже което все още може да служи безпроблемно ,а самото цпу е на 4.5гхз клокнато ( много лесно при това без мъчене) + 270х гта 5 на full hd прилично гладко вървеше , а със вградената му карта HD 7560D гта 5 на 1024 и medium/high настройки перфектно гладко с DX11 опцията понеже има и DX10 да използва.До ден днешен това CPU го ползвам с R9 Nano 4gb HBM и няма грешка с нито една нова игрица .А рам имам и 8 гб и 12гб в зависимост как я разпределя по машините ми .
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнението6 клас ама е като за двам на изисквания и ръст
Тоя филм го гледах по Коледа и в крайна сметка от уж ъпгрейт на старата машина сега в къщи имаме i5, 16gb рам, 1050ti и 1600лв. назад. Това без монитор, кутия и периферия като мишки, клавиатури и т.н.
Та, мисълта ми е да събереш повече пари и да вземеш на детето една нова машина
Иначе е голям кеф да пуцаш Crysis или Far Cry на 3D и макс настройки на видеотоAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Ключар не му се сърди на момчето не на всеки му се отдава математика ,но за сметка на това пък ги отбира другите неща .Има предмети за пример в който ме няма просто ,но английски и комп. и най добрия в клас неможе да ме стигне
"а нашия си е направил канал в youtube да показва на другите как се играе с игрите " _чакай сега ти може да не си информиран ама там политиката е ,че на 1000 гледания на даден клип YouTube ти плаща 1$ .по пейпал.
Даже има и Twitch канали дето ако си по известен и искат да те гледат плащат субскрипция от 4.99$ и гледат :D .та смятай ако имаш 5 милиона последователи както някой известни геймъри и всеки ти даде по 5$ лично за тебе си е на далаверка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар