Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за пролем с РС игри или видео карта

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От цялата конфигурация видеокартата остарява най-бързо... С един по-хубав процесор и дъно може да сменяш само видео няколко години...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Абсолютно вярно. Всеки Интел Core i5/i7, пък бил и от първите излезли 2008, нямаш проблеми с игрите с достатъчно памет и адекватна видео карта.
      The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
      Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
      Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Ами ще ти дам едно сравнени .С Q6600 стар 4 ядрен на интел 2008-9 цпу +290 4 gb видео няма игра дето да ми се опъне на макс. .С А8 5600к цпу 4 ядрен на амд с вградено видео даже което все още може да служи безпроблемно ,а самото цпу е на 4.5гхз клокнато ( много лесно при това без мъчене) + 270х гта 5 на full hd прилично гладко вървеше , а със вградената му карта HD 7560D гта 5 на 1024 и medium/high настройки перфектно гладко с DX11 опцията понеже има и DX10 да използва.До ден днешен това CPU го ползвам с R9 Nano 4gb HBM и няма грешка с нито една нова игрица .А рам имам и 8 гб и 12гб в зависимост как я разпределя по машините ми .
        this

Коментар

Колега @kluchar значи последно ся говорих с моя човек и каза 180лв точно R7 370 4gb има даже оставаща гаранция - ако желаеш дай скайп или тел.

Картата е напрактика като нова работила е 2 месеца и сега сбира прах в кутията.
          this

Коментар

kluchar написа: Преглед на мнението
            6 клас ама е като за двам на изисквания и ръст
            И моят е 6-ти клас, така че напълно те разбирам.
            Тоя филм го гледах по Коледа и в крайна сметка от уж ъпгрейт на старата машина сега в къщи имаме i5, 16gb рам, 1050ti и 1600лв. назад. Това без монитор, кутия и периферия като мишки, клавиатури и т.н.
            Та, мисълта ми е да събереш повече пари и да вземеш на детето една нова машина

Иначе е голям кеф да пуцаш Crysis или Far Cry на 3D и макс настройки на видеото
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Абе малко му е боя с учебника по математика и български

Братовчедите му си играят само по 1час на ден и това е .
              а нашия си е направил канал в youtube да показва на другите как се играе с игрите
              Щом сам си инсталира WIN 8
              ще сбираме пари за ъбгреид
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ключар не му се сърди на момчето не на всеки му се отдава математика ,но за сметка на това пък ги отбира другите неща .Има предмети за пример в който ме няма просто ,но английски и комп. и най добрия в клас неможе да ме стигне

"а нашия си е направил канал в youtube да показва на другите как се играе с игрите " _чакай сега ти може да не си информиран ама там политиката е ,че на 1000 гледания на даден клип YouTube ти плаща 1$ .по пейпал.
                Даже има и Twitch канали дето ако си по известен и искат да те гледат плащат субскрипция от 4.99$ и гледат :D .та смятай ако имаш 5 милиона последователи както някой известни геймъри и всеки ти даде по 5$ лично за тебе си е на далаверка
                this

Коментар

Working...
                X