Predatorsi написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за пролем с РС игри или видео карта
Collapse
X
-
Fiat Brava 1.6 16v
-
Ами аз имам 7770Asus и засега се справя добре, като имаме в предвид на колко години е... Ясно че не може да се играе на макс, но с доста игри се справя...
А това за цената... Ми какво да ти кажа... Хората дават пари за комп или да гледат филми, или да играят игри... Ако дадеш 600лв за цял комп и да искаш не можеш да играеш кой знае какви игри...
ПП:Чакам Ryzen-a...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа: Преглед на мнениетоАми аз имам 7770Asus и засега се справя добре, като имаме в предвид на колко години е... Ясно че не може да се играе на макс, но с доста игри се справя...
А това за цената... Ми какво да ти кажа... Хората дават пари за комп или да гледат филми, или да играят игри... Ако дадеш 600лв за цял комп и да искаш не можеш да играеш кой знае какви игри...
ПП:Чакам Ryzen-a...
ще си е добър ,но доста скъп в началото ..... дори най евтиния се чака на 300+лв което за момента няма много много смисъл .
Ключар що се отнася до картата 270х е минимума .Ако искаш нещо повече зимаш RX 460 .
Друг вариант е за 380-400лв една от старите "баби" R9 290 и ще си цъкаш спокойно на макс. всичко т.е сина ти де
Коментар
-
То преди не говореше са проблеи ама играеше по нормални игри
сега нали сина стана компютърен/ спец / и само се вика да се смени това да се купи това
То ако питате мен не трябва да си играе на компютри ама вече го изпуснахме е поне има шестици на англйски и информатика .
Ще търсим някакъв вариант .
Коментар
-
Тва вече Относно комп. е необратимо и малките си искат своето и така .Аз дори лично от време на време си разцъквам 1 игрица с приятели като имам време.Щом иначе ги разбира комп. И е добре с английския добре ще се реализира момчето за в бъдеще .Ще ти предложа нещо ако искаш познавам доста големи клечки в бизнеса с хардуер ако желаеш мога да то уредя R7 370 4gb на цена около 150лв (едвали в олх има такава )
Коментар
-
Добре може да се договорим стига да има на такава цена.
Трябва от малки да не им се дава РС или по малко -определено време .
А иначе сина чак разбира кога англйския е правилен или не .Последна редакция от kluchar; 12.04.2017, 23:24.
Коментар
-
Predatorsi написа: Преглед на мнениетоАми аз имам 7770Asus и засега се справя добре, като имаме в предвид на колко години е... Ясно че не може да се играе на макс, но с доста игри се справя...
ПП:Чакам Ryzen-a...Fiat Brava 1.6 16v
Коментар
-
И аз като бях по-малък исках да играя всяка нова игра на компютъра, но успявах да се задоволя с това което могат да си позволят нашите. Трябва да цени парите и с колко труд са изкарани те. Та така де той един ден ще го разбере. В днешно време много бързо започнаха да се развиват технологиите. Когато ми взеха компютър поне 5-6 години беше актуален, а сега вземеш нещо среден клас и до 1-2 години е вече остарял.Fiat Brava 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар