Здравейте понеже на роднина ще се взима една кола.И реших да те се допитам до вас и аз понеже останах потресен от автокъщите и оскъдния им подбор(в този случай Гоце Делчев ) Основно Опел Мерива (тя се хареса на роднината) също имаше шкоди октавии 2008 и 2012 всичките бяха автомат,VW Touran който изглежда са удряни били понеже ТДИ надписите им бяха сбъркани с ТИД :D.Друго което направи добро впечатление беше някакъв доста голям форд (Mondeo ) мисля беше за към 11к лева ,но ме съмнява всичко други в мобиле са по 15к лв. И се отказахме понеже нещо ме налегнаха съмнения,че може да не е в ред .И естествено фиат мк3 гледахме ,фиат крома (на живо това чудо е направо "уау" доста е голяма тая крома и дълга и също едно стило хвана окото Та според вас какво е най добре да се търси и от изброените какво препроръчвате
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дилема за кола
Collapse
X
-
брата си взе Мерива 2007 за малко повече от 3500
и вече 6 месеца обикаля Франция като 2 пъти си е идвал
и е доволен равна е на Фиат Идея и Ford Fusion
има ги за 4000 5000 зависи дизел бензин и състоянието.
-
Мерива изглежда здрава доста надявам се и не гният като kadett хаха.http://m.mobile.bg/details/11490707935660857 та ето форда за който ти говорех в момента е само той а в гоце делчев от 4 той е само 10 500 другите бяха 13000 15000, и 17000 един та доста е съмнителен какво мислите?Също бих чул отзиви за други марки до 10-11 хиляди лв и да не харчат като за световно както 4.2 аудитата комби дето са автомат .Може да се иде до пловдив ,София също.Нападайте с отзиви какво е положение ако има някой от форума впечатление от автокъщи от там
Коментар
-
Коя Мерива визираш ?
Тези след 2010 година са на базата от платформата на Зафира Б (добавили са малко повечко дължина и широчина, за сметка на височината)
Преди 2 години си взех такава. Оказва се безпроблемна, практична и приятна кола. Засега де.
ПС: Разнороден ви е интересът. Трябва да се ориентирате към марка, модел, година на производство, та да помагаме по-детайлно.Последна редакция от ntodorov; 04.04.2017, 21:59.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
mitice написа: Преглед на мнениетоЕх тодоре ти като избираш с 4 човека и 4та с различен вкус ходи се разбери ти :D Аз затва пускам тема да чуя отзиви за тези марки .Аз лично гледаха пасат комбита и голф 4ките /полотата :D и някой мерцедес.
Иначе, да разбираме ли, че както може да купите мк3, така може да купите и Бентли ? Спрете се на модел, ДВГ, марка, заковете бюджет ( предвиждайте пари за регистрация, застраховки, обслужване ) и ще видиш, че тази тема ще "заври".A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
-
Колега, много разхвърляно търсите. Определете оринтировъчен бюджет. Харесайте няколко модела без да робувате на марки. Ходете гледайте и лека полека ще стесните търсенето. Успех желая и дано попаднете на хубава и пазена кола.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар