Ама дека са ви пръстените ?!?!? Ей баси кретенията. Тия говорят като робокопи. И си знаят само ние сме честни, искренни, не сме лицемрни ... Бах Маам му
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цирка Big Brother 3
Collapse
X
-
Да ви кажа - гледал съм само един епизод от тая простотия (не по мое желание) и се втрещих. Тия 3-те че са тъпи, тъпи та чак вдлъббнати - така е. Ама онова чудовище дето приличаше кръстоска между Джаба от "Междузвездни войни" и каруцар! И на всичкото отгоре се опитваха да я изкарат великата жена, страхотна добра и едва ли не красива?!?!Тия им трябва по един коктейл в къщата (за Молотов говоря) е това вече ще е шоу!
Коментар
-
morg написа:Да ви кажа - гледал съм само един епизод от тая простотия (не по мое желание) и се втрещих. Тия 3-те че са тъпи, тъпи та чак вдлъббнати - така е. Ама онова чудовище дето приличаше кръстоска между Джаба от "Междузвездни войни" и каруцар! И на всичкото отгоре се опитваха да я изкарат великата жена, страхотна добра и едва ли не красива?!?!Тия им трябва по един коктейл в къщата (за Молотов говоря) е това вече ще е шоу!
Коментар
-
Никога не съм го следил това чудо - нито 1,2 и 3 - та версия. Това което съм заглеждал случайно ме е убеждавало че е добре режисиран спектакъл целящ да извади на светло междуличностни отношения на доста ниско ниво.Има хора на които това харесва - всеки има избор дали да го гледа или не.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Отговора е много лесен - ЛОШ пример.Не мога да разбера как интелигентни хора, ще седнат да си губят времето да пишат в подобна "дълбокоумна" тема.За така наречените "предавания" пък изобщо няма да коментирам. Че във форума е забранено да се псува.бтв. Аз дори и телевизор нямам в къщи - това е перфектен начин да се запазиш от заливащата те по почти всички канали простотия.Единственото което става за гледане е Discovery и Animal planet
Коментар
-
pr_00f написа:Отговора е много лесен - ЛОШ пример.Не мога да разбера как интелигентни хора, ще седнат да си губят времето да пишат в подобна "дълбокоумна" тема.За така наречените "предавания" пък изобщо няма да коментирам. Че във форума е забранено да се псува.бтв. Аз дори и телевизор нямам в къщи - това е перфектен начин да се запазиш от заливащата те по почти всички канали простотия.Единственото което става за гледане е Discovery и Animal planetSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар