Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цирка Big Brother 3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ама дека са ви пръстените ?!?!? Ей баси кретенията. Тия говорят като робокопи. И си знаят само ние сме честни, искренни, не сме лицемрни ... Бах Маам му

Коментар

Да ви кажа - гледал съм само един епизод от тая простотия (не по мое желание) и се втрещих. Тия 3-те че са тъпи, тъпи та чак вдлъббнати - така е. Ама онова чудовище дето приличаше кръстоска между Джаба от "Междузвездни войни" и каруцар! И на всичкото отгоре се опитваха да я изкарат великата жена, страхотна добра и едва ли не красива?!?!Тия им трябва по един коктейл в къщата (за Молотов говоря) е това вече ще е шоу!

Коментар

morg написа:
        Да ви кажа - гледал съм само един епизод от тая простотия (не по мое желание) и се втрещих. Тия 3-те че са тъпи, тъпи та чак вдлъббнати - така е. Ама онова чудовище дето приличаше кръстоска между Джаба от "Междузвездни войни" и каруцар! И на всичкото отгоре се опитваха да я изкарат великата жена, страхотна добра и едва ли не красива?!?!Тия им трябва по един коктейл в къщата (за Молотов говоря) е това вече ще е шоу!

Коментар

Никога не съм го следил това чудо - нито 1,2 и 3 - та версия. Това което съм заглеждал случайно ме е убеждавало че е добре режисиран спектакъл целящ да извади на светло междуличностни отношения на доста ниско ниво.Има хора на които това харесва - всеки има избор дали да го гледа или не.
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

За тия тричките в пълна сила важи "Роди ме мамо тъпа, аз сама ше се изруся"Лелеее.... нямам думи просто
            FIAT Tipo 1,4mi - EX
            Alfa Romeo 146ti - EX
            Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

tonov написа:
              За тия тричките в пълна сила важи "Роди ме мамо тъпа, аз сама ше се изруся"Лелеее.... нямам думи просто

Коментар

Простотията на българския народ край няма. Първо закриха радио Гонг, за да стане чалга сега таа простотия. Какъв пример дават на малките деца? Искам някой да ги попита тия трите тъпи руси кози какъв пример могат да дадът на подрастващото поколение
                Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                Совалката средно на LPG
                Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Отговора е много лесен - ЛОШ пример.Не мога да разбера как интелигентни хора, ще седнат да си губят времето да пишат в подобна "дълбокоумна" тема.За така наречените "предавания" пък изобщо няма да коментирам. Че във форума е забранено да се псува.бтв. Аз дори и телевизор нямам в къщи - това е перфектен начин да се запазиш от заливащата те по почти всички канали простотия.Единственото което става за гледане е Discovery и Animal planet
                  Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
                    Отговора е много лесен - ЛОШ пример.Не мога да разбера как интелигентни хора, ще седнат да си губят времето да пишат в подобна "дълбокоумна" тема.За така наречените "предавания" пък изобщо няма да коментирам. Че във форума е забранено да се псува.бтв. Аз дори и телевизор нямам в къщи - това е перфектен начин да се запазиш от заливащата те по почти всички канали простотия.Единственото което става за гледане е Discovery и Animal planet
                    Хи-хи и това гледам само от няколко години.
                    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Re: Цирка Big Brother 3

...

Коментар

Working...
                      X