Днес ги купих за 200 лв. Прецаках ли се според вас
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прецаках ли се?
Collapse
X
-
Не мисля колега,джантите са хубави,само гумите не знам как са.Пнеумант пише на едната или съм в грешка,ако са такива това бяха оригиналните на Трабант и ВартбургEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
-
Asenof76 написа: Преглед на мнениетоДнес ги купих за 200 лв. Прецаках ли се според васFiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Къде да се похвали, къде да се подсигури...
Какво да ви кажа. Българина има много страхове, но два от тях са много силни - да не настине и да не се мине
Иначе по мое менние за тези пари си ги откраднал направо, ако са в това състояние. Не мога да разбера какво толкова се притесняваш? Освен това 200 лева вече не са пари...както и да прозвучи товаПоследна редакция от Слав; 21.03.2017, 13:39.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Asenof76 написа: Преглед на мнениетоНещо май не сте ме разбрали. Въпроса беше да ли няма да опират при завой. Това че са 4 по 100 може би добре ще мине, ама гумите са 205/50/15.
Ще има и мнения, че стават и няма значение, но всеки си има глава и си преценява доколкото това му е възможно== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Asenof76 написа: Преглед на мнениетоНещо май не сте ме разбрали. Въпроса беше да ли няма да опират при завой. Това че са 4 по 100 може би добре ще мине, ама гумите са 205/50/15.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар