Flow написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за VM Petroleum (бензиностанциите на Марешки)
Collapse
X
-
mironov написа: Преглед на мнениетоКъм 50 колонки са. Въпреки че са сбити, пак никак не е малка бензиностанцията.
Защо не, на снимките мернах до 39, нещо такова, малко ли са? Като се замисля, то и различните вериги си имат този брой колонки, а може би и повече и в по-добрия вариант - разпределени на голяма площ. Но пък какво от това, щом цените не са в полза на потребителя. Не знам, в София винаги е по-различно, въпреки че е "провинция", според горния цитат използван от Колегата .Последна редакция от Flow; 25.03.2017, 20:55.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Днес използвахме хубавото време като направихме разходка до Пловдив.
Не знам сяра ли има, масла ли има, крадена ли е или е без акциз, от ислямска или християнска държава е, какво е, но с тази нафта колата си върви чудесно. 140-150км/ч дори на връщане с климатик. Нито съм видял пушеци, нито нещо по-различно от горивото на другите вериги. Изгори (по нивомер) толкова, колкото очаквах.
Изпънах я на равното преди Пловдив - лепна 180км/ч без ядове. Мареа Уикенд TD100
Да, 50 колонки са в Люлин и на всяка чакаха поне по две коли - смятай. Загледах останалите бензиностанции в квартала - празни, по една кола.Последна редакция от PSG; 25.03.2017, 20:55.
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
-
mironov написа: Преглед на мнениетоМинаха изборите и цената на газта в ОМВ Надежда стана на 0.97 ...... В люлин си е 1.08...
Какво да кажа повече.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Трябва да си много наивен да си мислиш, че няма връзка. "Целта оправдава средствата", а целта на Марешки е ясна - той сам си я казва в прав текст: "Отдавана се опитвам да вляза в политиката".
Както по-горе писах - ще видим какво ще стане след изборите. Вариантите за мен са два - цените се приближават до другите вериги или качеството на горивото пада. Да видим.
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
-
Добре де, ясно е че човека се бута в политиката и стана известен с "народните" си цени, ама...
Това че има бензиностанции около него, че и не баш около него, продаващи на същите или близки цени не е ли достатъчно показателно че Марешки продава на печалба или поне не е на загуба....
Просто картела ни иска по-високо печалби...Fiat Croma 1.8 140hp
Коментар
-
PSG написа: Преглед на мнениетоАз ходих до Люлин преди седмица. Дизелът при Марешки беше 1.86, на Лукойл, Петрол и ОМВ беше по 2.06лв.
Всеки ден виждам как има 0,1,2 коли на ОМВ04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа: Преглед на мнениетоСтранно. Преди Марешки да отвори нафтата в Люлин беше 2.13. След като Марешки отвори нафтата в квартала е на 2.09. Незнам къде си видял 2.06лв.
Всеки ден виждам как има 0,1,2 коли на ОМВ
Много ми е далеч, иначе пак бих заредил от там.Последна редакция от PSG; 31.03.2017, 08:32.
Коментар
-
Няма картел, колеги, къде го видяхте вие тоя картел. Ето КЗК казаха, че няма. Значи няма ! Бойко каза, че у нас няма осъдени политици, защото няма корупция. Ми като няма-няма. Какво да направим сега, че сме случили все на честни политици. Изобщо всичко ни е наред. И за да не умрем съвсем от скука в тая подредена, спокойна и предвидима държава, ето днеска решиха да ни вдигнат шоково цената на газа, ей така за разнообразие. Дето се вика да се разтушим малко.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
-
Ужас е при нас,редовно пълно,а в час пик още повече и тва всичкото в индустриална зона.Не съм зареждал до сега,с тея опашки не вярвам и да ми се появат мераци някви да зареда там,при нас обаче до марешки има и друга бензиностанция и тя си свали цените,равни на неговите ... Сега и двете са пълни ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар