Много сега ще се пише колко е лош.... Щото бърка в нечии джобчета...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за VM Petroleum (бензиностанциите на Марешки)
Collapse
X
-
Аз съм зареждал в края на октомври от бензиностанцията му в Айтос. Помня, че сложих за 50 лв., а дизелът му тогава беше с 34 стотинки по-евтин от бургаските му алтернативи.
Изгорих си я нафтичката, а разлики освен в цената на закупуването не намерих. От десетина дни и в Бургас вече има негови колонки и се вият опашки пред тях.
Странно, че откак влезе в Бургас, неговите цени повлияха само на две други бензиностанции, като едната е в непосредствена близост до неговите колонки, а другата която се заигра с конюнктурата
и беше задържала високи цени ( въпреки надеждите ни, че ще бори картела в махалата), от скоро също продава дизела на 1.84 - 1.86 при 2.10 - 2.12 в ЛУКОЙЛ.Последна редакция от ntodorov; 16.03.2017, 14:06.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
В Търново от вече почти година 2 коли (бензин и дизел) се зареждат само на Марешки, като до момента проблеми в горивото от нас не са установени. Когато имам път натам зареждам и моята, като вече мисля да си планирам време да ходя до Люлин. Участието му в политиката за мен не е важно, а факта че на 1 резервоар пестя приблизително 15 лв.Fiat Stilo 115 h.p. 2004
Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.
Коментар
-
Аз бих пробвал, но ми е много далече в Люлин. Не бих минал цяла София, за да заредя - като изгоря 2 кила нафта, за да ида и да се върна, къде ще ми изляезе далаверата.
Иначе веднага му направихе медийна атака - сяра имало, масла имало, глупости имало. Много знаем по другите бензиностанции какво има - платени медии, братче.
Иначе всичко е предизборен номер, то е ясно. Всеки с номера си - кой кебапчета, кой нафта, кой авиошоу, кой пенсии, кой еврофондове. Няма да гласувам за него, но пък защо да не му зареждам от нафтата ако става и е по-евтина, еле пък лятото. Аз съм сигурен, че моя трактор ще я изпука без проблеми, ако ще и 50% масло да има. Имам и приятели по Бургас и Айтос - зареждат и не съм чул някой да изреве.
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
-
От началото на месеца има обект и в Бургас,но не предлага LPG и за жалост не повлия на цените на другите компании.В Айтос съм зареждал неколкократно и бензин и lpg,но малки количества по 10,15 литра.Нямам оплаквания от към вървене,разход също.Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004
Коментар
-
Bravva написа: Преглед на мнениетоОт началото на месеца има обект и в Бургас,но не предлага LPG и за жалост не повлия на цените на другите компании.В Айтос съм зареждал неколкократно и бензин и lpg,но малки количества по 10,15 литра.Нямам оплаквания от към вървене,разход също.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоПовлия, само на Инса до него и на Дега в посока Манхатън. Пиша за дизел и бензин обаче.Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004
Коментар
-
Bravva написа: Преглед на мнениетоИмах в предвид тези които са ми по път :D Като цяло и към Курника и Инса ,и на Марешки са ми прекаленото голямо отклонение от маршрута ,че да има смисъл да зареждам там :/
ПС: Пробвах вече дизел от бургаския "Марешки". Нафта, като нафта.A17DTС/S
Коментар
-
didich написа: Преглед на мнениетоКъм 18:30 минах от там с презумцията да пробвам 100 октановия бензин, но беше лудница и директно отминах, всички колонки бяха заети + колона от чакащи автомобили извила се в локалното платно, утре сутрин мисля да мина пак и ако е по нормално ще заредя.
п.п. газта е 0,91лв/л, а 100 октановия е 2,05лв/л., а цените по другите вериги в Люлин не са мръднали, но ако не мръднат съм сигурен, че оборота им ще спадне драстично, а Марешки ще съжали, че не е направил 3 пъти по голяма бензиностанция.
Не приемат карти, но пък имат банкомат.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Ей сега в предизборното студио на БНТ, Марешки донесе цял куп протоколи от изпитания на горивата му, които доказват годност. Каза, че това с акцията в рафинерията е пълен медиен цирк, към днешна дата няма открито никакво нарушение и рафинерията си работи, само че медиите услужливо пропускат тоя факт. Питаха го вярно ли е, че не внася ДДС и акциз за горивата, а той каза че при 100млн. оборот до момента, е внесъл кеш 50млн. ДДС и акциз в бюджета. Абе намирисва ми на акция на свинските медии срещу Марешки. Като знаем кой седи зад свинските медии, не е трудно да проследим веригата до Лукойл.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар