Колеги, чувал съм различни мнение отностно качеството на горивото в тези бензиностанции. Някой трърдят, че горовото е ОК, а други - не, но сега като официално е отворена бензиностанцията в София, а както се разбра горивата пак се покачиха с малко, когато цената на барела пада и това точно когато той отвори, започвам да се питам дали Марешки не е част от картела и дали всичко това не е трик, за да накарат "овцете да влзязат в кошарата". Иначе политиката на страна, искам да чуя впечатления от горивото, понеже, често минавам от там и се чудя дали да на напълня от него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за VM Petroleum (бензиностанциите на Марешки)
Collapse
X
-
Два Фиата-бензинов и дизелов, вървят само с тунджа от бат Веско. Никакви проблеми няма. Горивото му е от Лукоил, минало през посредник, щото Валентин Златев не искал да му продава директно (Марешки сам го каза в едно интервю). Не го знам на кого е човек, чий интереси защитава и прочие, пък и не ми дреме. Аз съм прагматик-където ми е най-изгодно, там зареждам. Другите са в очевиден картел, следователно не са по-добри от него. Пък и друго си е 30ст/л надолу, някак си е по-леко на душата .
ПП Забравих да кажа, не зареждам от вчера на МаГарешки, а откак е отворил първата бензиностанция тука във Варна, тя ми е на близо тука в нашия квартал. Така че впечатленията са от долу горе цяла година каране с неговите горива. И зимата на -18 градуса не му замръзна дизела, имам и клип как Мултипла-то пали от раз на тая температура.Последна редакция от DJPOPA; 15.03.2017, 21:16.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
-
Към 18:30 минах от там с презумцията да пробвам 100 октановия бензин, но беше лудница и директно отминах, всички колонки бяха заети + колона от чакащи автомобили извила се в локалното платно, утре сутрин мисля да мина пак и ако е по нормално ще заредя.
п.п. газта е 0,91лв/л, а 100 октановия е 2,05лв/л., а цените по другите вериги в Люлин не са мръднали, но ако не мръднат съм сигурен, че оборота им ще спадне драстично, а Марешки ще съжали, че не е направил 3 пъти по голяма бензиностанция.punto HGT
Коментар
-
Към 20:30 опашката беше още по-голяма.
Аз проблеми с горивата оттам не съм имал.
Смятам да си зареждам само от бензиностанцията в Люлин оттук нататък или докато и другите не смъкнат цените.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Много интересно как всичко се случва седмица преди изборите... случайно предполагам. Интресно как в този материал се опитват да ни убедят, че всичкото евтино гориво е контрабандно и такова нещо като "евтино гориво" няма, а липсата на разплащане с банкови карти е престъпление, защото така можело да се крият обороти. при това, както се твърди в началото, разследването не било още приключило.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Зареждал съм няколко пъти във Варна, на Марешки, на Лукойл-а на Белослав (под цената на Марешки), включително и на екото на изхода, ами какво да ви кажа - отвратителна нафта. И на либрата и на опела, колегата от Разград и той не е доволен. То са пушеци, то е невървеж, то е тракане... Не знам дали така съм случил, но определено не съм доволен. Разликата е осезаема, още повече като напълня догоре и веднага след това изляза на магистралата - просто колата не върви. Оранжевата лампа за вода в горивото се побърква направо...Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
dikanio написа: Преглед на мнениетоПоследна редакция от DJPOPA; 16.03.2017, 12:49.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар