След 7 г. отново съм с италианка: Fiat Linea 1.4 T-Jet Dynamic. 120 к.с, турбо-бензин. Купих я от първи собственик, на 130 000 км. Днес ѝ навъртях от мерак 200 км. - очарован съм! Да ми е честита !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Една красива червена линия :)
Collapse
X
-
Забелязах, разбира се, няколко проблемчета, които ми бяха спестени от продавача - първи и единствен (до вчера) собственик на колата. Ще бъдат отстранени още другата седмица. Има и още един "проблем", който не знам дали има решение: писка изключително гадно и изнервящо, ако водачът или пасажерът не са сложили колан . А аз не съм много по коланите, особено в града. Има ли начин да се изключи това изнервящо напомняне? На волвото също имам такова напомняне - мигаща лампа+звуков сигнал, но звуковия сигнал успях да го изключа.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
rangel88
iliyan написа: Преглед на мнениетоЧестита придобивка.
За "проблема"-залъгалка за буксата на колана.
Коментар
-
snake написа: Преглед на мнението... Има и още един "проблем", който не знам дали има решение: писка изключително гадно и изнервящо, ако водачът или пасажерът не са сложили колан . А аз не съм много по коланите, особено в града. Има ли начин да се изключи това изнервящо напомняне? ...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
snake написа: Преглед на мнението. Има и още един "проблем", който не знам дали има решение: писка изключително гадно и изнервящо, ако водачът или пасажерът не са сложили колан . А аз не съм много по коланите, особено в града. Има ли начин да се изключи това изнервящо напомняне? На волвото също имам такова напомняне - мигаща лампа+звуков сигнал, но звуковия сигнал успях да го изключа.
Благодаря.
Коментар
-
rangel88
stilo_new написа: Преглед на мнениетоЧестито колега. Колкото за проблема, слагайте си коланите и всичко ще е наред. Това" аз не съм по коланите" е абсолютно неприемливо . Не се прави на по-голям от Господ. Съвет
Благодаря.
Аз така карам... Няма да се беся я .
Коментар
-
snake написа: Преглед на мнениетоСлед 7 г. отново съм с италианка: Fiat Linea 1.4 T-Jet Dynamic. 120 к.с, турбо-бензин. Купих я от първи собственик, на 130 000 км. Днес ѝ навъртях от мерак 200 км. - очарован съм! Да ми е честита !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар