Колеги възмутен ( потресен) съм от това което става по пътищата ни. Ето какво ми се случи снощи: Путувах от Варна за Бургас през Слънчев Бряг. Съответно беше вече тъмно, а аз се спусках към Сл. Бряг през гъста мъгла. Е в рамките на 20-на минути щях да се блъсна два пъти ( втория път почти успях). Първата ми ситуация беше разминаване с две лъскави BMW-та на остър завой в гъста мъгла. Тъпанарите карат като ненормални с включени дълги свтлини и то по средата на двете платна. Е явно докато са си купували книжките, никой не им е обяснил, че като карат на дълги свтлини в мъгла, не само, че заслепяват водача на насрещно движещия се автомобил, но и те няма да видят повече заради мъглата. Както и да е, с тези юнаци се разминахме, но няколко километра по - надолу по слкона, друг юнак реши да пробва колко са му здрави тенекиите на мерцедеса и при условие, че ме вижда реши да изпревари срещу мен. За неговите тенекии не знам, но за моите със сигурност знам че не са толкова здрави. Наложи се да вляза с двете гуми в канавката. Съответно колата изхърка яко отдолу, но поне се разминахме. Спрях малко по-надолу на една отбивка за да огледам щетите. Резултата е счупена (потрошена) кора под двигателя. Та въпроса ми е докога ще се избиваме така нелепо по пътищата. Просто съм потресен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За културата на шофьорите по българските пътища.
Collapse
X
-
градскиииииии, ти откога не си карал колата си???ами то това е ежедневие!!! не ти пожелавам да срещнеш по пътя големите бизнесмени братя Диневи... те по принцип си карат посредата на пътя, накрачили средната маркировка... видиш ли лъскав и скъп автомобил с номер 3333 - бегай надалеч!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
заради подобен смешник спуках 2-те десни гуми в петък вечерта докато пътувам за Дунава ,на прохода Петрохан !!!(добре ,че не бях с мойта кола , щЯХ ДА СИ ГО УДАРЯ ЧЕЛНО без изобщо да ми дреме !та от петък съм обявил война на всички МИХАЙЛОВГРАДСКИ само да видя заветната буквичка М няма да има за тях спокойствие на пътяфиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:заради подобен смешник спуках 2-те десни гуми в петък вечерта докато пътувам за Дунава ,на прохода Петрохан !!!(добре ,че не бях с мойта кола , щЯХ ДА СИ ГО УДАРЯ ЧЕЛНО без изобщо да ми дреме !та от петък съм обявил война на всички МИХАЙЛОВГРАДСКИ само да видя заветната буквичка М няма да има за тях спокойствие на пътя
Коментар
-
pr_00f написа:tomazo написа:заради подобен смешник спуках 2-те десни гуми в петък вечерта докато пътувам за Дунава ,на прохода Петрохан !!!(добре ,че не бях с мойта кола , щЯХ ДА СИ ГО УДАРЯ ЧЕЛНО без изобщо да ми дреме !та от петък съм обявил война на всички МИХАЙЛОВГРАДСКИ само да видя заветната буквичка М няма да има за тях спокойствие на пътяфиатче Браво 2.0
Коментар
-
donnna написа:... те по принцип си карат посредата на пътя, накрачили средната маркировка... видиш ли лъскав и скъп автомобил с номер 3333 - бегай надалеч!
Коментар
-
същия майбах с номер 3333! и май е таурег също с номер 3333 / със скоростта с която се движат можеш ли наистина да разбереш точно за къв джип иде реч... /... движат се комплект двамцата и си праят гонки... ИДИОТИ!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар