Същото е и с кортежа на ТИМ-аджийте. Ако не се лъжа те бяха с Г-класите 4401. И те карат като за световно. Аз пък съм казал, че само да се освестим малко финансово и ще си купя един МОХЕР (Москвич), ще му подсиля брони и т.н. и се включвам в движението да упражнявам контрол. Такива дето ми се лепят и ми прещракват къси/дълги на 10 см зад мене, ще скачам на спирачката. После и АКТ ще гризне, и колата ще трябва да си прави... Или па такива дето изпреварват в насрещното и после те натискат за да се върнат в лентата. Ще им пускам стружки докато им дойде акъла.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За културата на шофьорите по българските пътища.
Collapse
X
-
Vladim написа:В цялото ни общество липсва култура, ти за шофьорите ми говориш! Докато има чалга и селяни, които си хвърлят фасовете през стъклото няма оправяне. Надявам се поне децата ни да живеят в малко по-добро общество.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Vladim написа:tomazo написа:аз пък не разбрах какво общо има чалгата с фасовете и културата ?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Vladim написа:В цялото ни общество липсва култура, ти за шофьорите ми говориш! Докато има чалга и селяни, които си хвърлят фасовете през стъклото няма оправяне. Надявам се поне децата ни да живеят в малко по-добро общество.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Korun написа:Vladim написа:В цялото ни общество липсва култура, ти за шофьорите ми говориш! Докато има чалга и селяни, които си хвърлят фасовете през стъклото няма оправяне. Надявам се поне децата ни да живеят в малко по-добро общество.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Nino написа:Esper написа:Голяма писаница стана но ако трябва да резюмирам за себе си, въпреки всичко има промяна в културата на пътя и тази промяна е в правиланата посока!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Vladim написа:В цялото ни общество липсва култура, ти за шофьорите ми говориш! Докато има чалга и селяни, които си хвърлят фасовете през стъклото няма оправяне. Надявам се поне децата ни да живеят в малко по-добро общество.FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
любимото ми от днес : от смях ,щях да катастрофирам ,не ми остана време даже да го снимам с телефона ! Пича си спукал гума и я сменя точно преди кръстовището на Опълченска ,движейки се по Сливница посока центъра !!абе изведнъж гледам аварийки кола ,вдигната на крик пича седи на една гума и сменя задната по средата на БУЛЕВАРДАфиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар