Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За културата на шофьорите по българските пътища.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За културата на шофьорите по българските пътища.

Колеги възмутен ( потресен) съм от това което става по пътищата ни. Ето какво ми се случи снощи: Путувах от Варна за Бургас през Слънчев Бряг. Съответно беше вече тъмно, а аз се спусках към Сл. Бряг през гъста мъгла. Е в рамките на 20-на минути щях да се блъсна два пъти ( втория път почти успях). Първата ми ситуация беше разминаване с две лъскави BMW-та на остър завой в гъста мъгла. Тъпанарите карат като ненормални с включени дълги свтлини и то по средата на двете платна. Е явно докато са си купували книжките, никой не им е обяснил, че като карат на дълги свтлини в мъгла, не само, че заслепяват водача на насрещно движещия се автомобил, но и те няма да видят повече заради мъглата. Както и да е, с тези юнаци се разминахме, но няколко километра по - надолу по слкона, друг юнак реши да пробва колко са му здрави тенекиите на мерцедеса и при условие, че ме вижда реши да изпревари срещу мен. За неговите тенекии не знам, но за моите със сигурност знам че не са толкова здрави. Наложи се да вляза с двете гуми в канавката. Съответно колата изхърка яко отдолу, но поне се разминахме. Спрях малко по-надолу на една отбивка за да огледам щетите. Резултата е счупена (потрошена) кора под двигателя. Та въпроса ми е докога ще се избиваме така нелепо по пътищата. Просто съм потресен!
    Настоящата - Ford Focus ST
    Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
    Франкенщайн - R.I.P.
    Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

...

Коментар

градскиииииии, ти откога не си карал колата си???ами то това е ежедневие!!! не ти пожелавам да срещнеш по пътя големите бизнесмени братя Диневи... те по принцип си карат посредата на пътя, накрачили средната маркировка... видиш ли лъскав и скъп автомобил с номер 3333 - бегай надалеч!
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

заради подобен смешник спуках 2-те десни гуми в петък вечерта докато пътувам за Дунава ,на прохода Петрохан !!!(добре ,че не бях с мойта кола , щЯХ ДА СИ ГО УДАРЯ ЧЕЛНО без изобщо да ми дреме !та от петък съм обявил война на всички МИХАЙЛОВГРАДСКИ само да видя заветната буквичка М няма да има за тях спокойствие на пътя
        фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
          заради подобен смешник спуках 2-те десни гуми в петък вечерта докато пътувам за Дунава ,на прохода Петрохан !!!(добре ,че не бях с мойта кола , щЯХ ДА СИ ГО УДАРЯ ЧЕЛНО без изобщо да ми дреме !та от петък съм обявил война на всички МИХАЙЛОВГРАДСКИ само да видя заветната буквичка М няма да има за тях спокойствие на пътя
          Mислиш ли че по този начин ще доведеш до нещо по- добро ?
          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
            tomazo написа:
            Mислиш ли че по този начин ще доведеш до нещо по- добро ?
            НЕ ,ама кой казъл ,че аз съм добър p.s. никога не съм се оплаквал от пътища ,условия за шофиране и т.н. дори задръстванията в София не съм ги забелязал ,ама напоследък се е напълнило с НЕАДЕКВАТНИЦИ на пътя ! и преди ги имаше ама не през 3 коли
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Не знам за вас, но аз съм се зарекъл следващото ми превозно средство да бъде Камаз с гребло, демек снегорин. Ще ги взимам всички рацерчета на абордаж
              Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
              Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Еееех колеги още преди години - доста преди да си купя колата бях заявил, че най- доброто за нашите пътища и шофьори е БТР (ако може и оръдието да му оставят) ...

Коментар

БТР-ите имат ли модификация с оръдие ?Че ме хвърли на върбата
                  Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

donnna написа:
                    ... те по принцип си карат посредата на пътя, накрачили средната маркировка... видиш ли лъскав и скъп автомобил с номер 3333 - бегай надалеч!
                    Ако говорим за Майбах с въпросната регистрация... :P Ами миналия четвъртък се навърволичих на колона от 8 тира няколко буса и 10-ина коли преди магистралата в посока откъм Ст.Загора и тия фенове (втората кола беше или Туарег или Кайен) направиха показно как не трябва да изпреварваме Ама и Май(го)*баха се криви Само да не е в някой невинен Аз освен от хората с кьорави фарови, непотребни фарове за мъгла, ръгащи се като бесни и други малоумници в лондонските мъгли, съм възмутен от шоферите на ТИР-ове и автобуси!!! Ами не е нормално да карам на равно със 120 и да ме изпреварва празен все пак, но камион А за автобусите, дето возят по 40-50 души е безумие!!! Тия малоумници нали имат шайби, които им следят скоростта??? Явно никой не ги цака Преди два дни пред кръстовище един с орел (с ориз) векра с лепенка тунинг.бг кво престрояване ми направи Още се чудя как се навря между мене и предната кола? Хич не го бях видял, дойде ми като шамар! Че на всичкото отгоре не само че не даде мигач, ами и фаровете не си беше пуснал, а в 18 часа е тъмно като в 24 Камери и яки глоби ще ни оправят!!! И конфискация на МПС, ако се налага! А може и бой на централния мегдан за назидание!
                    Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

мани пълни нещасницикат са се качили на ’лъскави’ коли та незнам........ае да не се изказвам
                      Mercedes E200 coupe

Коментар

я земете му пийте по една ракия и не се занимавайте с глупости Айде наздраве!

Коментар

Наздравеее!
                          Вече нямам италянска машина

Коментар

същия майбах с номер 3333! и май е таурег също с номер 3333 / със скоростта с която се движат можеш ли наистина да разбереш точно за къв джип иде реч... /... движат се комплект двамцата и си праят гонки... ИДИОТИ!!!
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

В цялото ни общество липсва култура, ти за шофьорите ми говориш! Докато има чалга и селяни, които си хвърлят фасовете през стъклото няма оправяне. Надявам се поне децата ни да живеят в малко по-добро общество.
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                              X