Преди месец взех на момата redmi note 5a prime. Към момента се държи повече от добре. Предимство при него е,че работи с две сим карти и сд карта. При повечето други модели трябва да избираш или две сим карти или сим+СД карта. Взех го от нашенски сайт с гаранция.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв смартфон да избера
Collapse
X
-
Дори и да има 1 сим слот и 1 който е хибриден сим или карта с памет пак има лечение - https://www.youtube.com/watch?v=Zz_sLdIzJfM
Коментар
-
krasio_79bs написа: Преглед на мнениетоПреди месец взех на момата redmi note 5a prime. Към момента се държи повече от добре. Предимство при него е,че работи с две сим карти и сд карта. При повечето други модели трябва да избираш или две сим карти или сим+СД карта. Взех го от нашенски сайт с гаранция.Последна редакция от snake; 28.03.2018, 12:09.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа: Преглед на мнениетоНякой да има обяснение защо новото Редми 5 е по-евтино от старото Редми 4!?Последна редакция от snake; 10.04.2018, 15:45.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнението...Аз лично се "преместих" в Турция ( заради еднаквото часово време )...
През лятото сме с едно време, но зимата не сме. Турците останаха от няколко години само на лятно време и не се връщат на зимно.
Коментар
-
Immortal написа: Преглед на мнениетоТова не е съвсем вярно.
През лятото сме с едно време, но зимата не сме. Турците останаха от няколко години само на лятно време и не се връщат на зимно.
- ще настройвам часовника си ръчно. Към 27.03. опцията Турция като държава извън ЕС ме удовлетворяваше напълно.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Намерих още една разлика в полза на Redmi 4, която обяснява малко по-високата цена. Петицата уж е с по-голям дисплей, но не е точно така, защото най-долната част от екрана през повечето време е заета от трите софтуерни бутона, докато при 4-ката са хардуерни и не крадат полезно място от дисплея. Стигам до извода, че макар че Redmi 5 в някои от характеристиките си превъзхожда Redmi 4, всъщност е телефон от (съвсем) малко по-нисък и бюджетен клас.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Някой има ли опит с бг онлайн магазините за телефони и ако да кои (не) бихте препоръчали? И по-точно от баш най-съмнителните, които обикновено: нямат адрес на сайта, само телефон; мейлът им е abv или gmail; имат разни по-екзотични модели; цените са съмнително ниски и т.н. - а бе разбрахте ме Основното ми притеснение е дали ще получа това което искам, и да не се налага да се разправям с връщане.Последна редакция от dikanio; 23.07.2018, 20:28.
Коментар
-
Не се занимавай с онлайн магазините, а върви в най-близкия реален до теб - става много по-бързо.
Ако вече си си избрал телефон, просто го вземи и това е. Ако нещо даде фира, носиш го в магазина и ти го оправят гаранционно.
Е, ако го купиш онлайн, имаш опцията да го върнеш в 14 дневен срок, а ако се наложи нещо за ремонт, става малко по-бавно, защото трябва да го носиш до офис на превозвач и да е за твоя сметка.
И не на последно място, в магазина реално виждаш какво купуваш и можеш да го пипнешВелосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Аз- https://bgtelefon.com/
е от тук взех и за мен и за жена ми по едно Redmi 4. Пристигнаха, ползвам ги, за друго не гарантирамLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
От около месец ровя за телефон и нещо съм в шах.
Имам само 3 прости изисквания:
- голяма батерия - над 4000 mAh
- хубава задна камера
- дисплей над 5 инча."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа: Преглед на мнениетоОт около месец ровя за телефон и нещо съм в шах.
Имам само 3 прости изисквания:
- голяма батерия - над 4000 mAh
- хубава задна камера
- дисплей над 5 инча.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар