Stefanaki написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв смартфон да избера
Collapse
X
-
Така е, ако няма да използваш потенциала на даден телефон, няма смисъл да се набутваш излишни пари - "просто за да знаеш, че е добър". Взимай нещо, което ще ти върши работа според критериите и възможностите ти. Но както казах, за тея пари не очаквай много, това е като да си вземеш Алфа за 1000 лв.
Коментар
-
yeksuh написа: Преглед на мнениетоТака е, ако няма да използваш потенциала на даден телефон, няма смисъл да се набутваш излишни пари - "просто за да знаеш, че е добър". Взимай нещо, което ще ти върши работа според критериите и възможностите ти. Но както казах, за тея пари не очаквай много, това е като да си вземеш Алфа за 1000 лв.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа: Преглед на мнениетоНапротив. Телефона ще си работи като всеки друг такъв и няма да създава почти никакви проблеми. Като всеки друг телефон на пазара.Последна редакция от yeksuh; 09.07.2019, 19:08.
Коментар
-
Бил съм два пъти в живота си с телефон топ-1 при излизането си на пазара и трети път няма да повторя.
Кажи сега директно какво имаш против телефон, който е с чист Андроид?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа: Преглед на мнениетоБил съм два пъти в живота си с телефон топ-1 при излизането си на пазара и трети път няма да повторя.
Кажи сега директно какво имаш против телефон, който е с чист Андроид?
Моя също е с чист, не е Самсунг. Просто съм разбрал, подчертавам в моя случай, че с една по-голяма инвестиция карам повече. Разбира се на наще съм взел по-евтини, понеже не се претенциозни откъм перформънс и нямат грижи. Както казах, всичко е до човека и за какво ще го ползва, не съм казвал всеки да купува най-доброто. Затова има различен клас автомобили. Всеки си избира какво му върши работа.
Коментар
-
Аз съм от тези потребители на телефоните, които ей така - за спорта, обичат да ги разцъкват и да им търсят слаби места. Вкъщи имаме 3 бр. от въпросните "проблемни" нискобюджетни китайци, с калпави сензори на камерата и т.н. . Става дума за 2 бр. Redmi Note 4 и 1 бр. Redmi 5. Телефоните са прекрасни и като изключим бъга с моя телефон, за 2 г. и половина не са показали нито един дефект, а за забавяне, което пречи на използването им, не може да става и дума. Не съм корифей по ТТ данни на камерите, но и трите правят великолепни снимки. То за тая работа си трябва и усет, разбира се, не става само с качествена техника. От батериите също нямам оплаквания - моя го зареждам през ден.Последна редакция от snake; 09.07.2019, 20:35.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
yeksuh написа: Преглед на мнениетоДа, работи като е нов, но ако го ползваш сериозно няколко месеца, кляка и си личи веднага. Ако си човек на техниката, забиването и забавянето те влудява. Сменил съм около 4-5 такива китайци за по 250-300 лв. с идеята, че ще изкара поне 2 години и ще се избие, ама някой не изкарваха и 1, а не съм само аз така. Сега съм с висок клас телефон от 2 години и не е мръднал грам и не мисля да го сменям поне още 2.
ПС: У дома вече всички сме с Шаоми: Ноут 4, 5 Про и Ноут 7. Никакви забележки.
ПС 2: Венко, защо не пробваш да смениш региона с държава извън ЕС, напр. Турция.Последна редакция от ntodorov; 09.07.2019, 20:53.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнението...ПС 2: Венко, защо не пробваш да смениш региона с държава извън ЕС, напр. Турция.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз имам един колега, който ако включи Redmi 7-цата си в зарядното, докато има слушалки включени в 3.5mm jack му ги окъсява по някакъв начин и преди да го разбере беше включил AGK слушалки за 120+ лв. и олекна. След това го потвърди с тапички за 10лв. Да не го питам за батерията, която му е 4000 и издръжа по малко от моята 2800. Балансиране на хардуера спрямо софтуера, тестове на устройството, проверяване на качеството. Това им липсва. Не че не се е случвало и на големите марки да сгрешат, но както знаем - "Които не работи, той не греши".
Коментар
-
Според моя отпит и на база набюдение на хората около мен, голяма част от потребителите на китайчета, евтини, скъпи, супер, хипер, на двойно по-ниска цена и т.н, и т.н. екстри, се самозалъгват година-две, ако са по-упорити до три, следва отрезвяване, .......... ............. и на финала всеки си купува Samsung или Apple и мирясва!Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
geo_g написа: Преглед на мнениетоСпоред моя отпит и на база набюдение на хората около мен, голяма част от потребителите на китайчета, евтини, скъпи, супер, хипер, на двойно по-ниска цена и т.н, и т.н. екстри, се самозалъгват година-две, ако са по-упорити до три, следва отрезвяване, .......... ............. и на финала всеки си купува Samsung или Apple и мирясва!
ПС: Темата избуя. Нека всеки си купува това, което му е по душа. Свят, като цвят са казали хората, нека всеки открие и живее със своята истина.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Значи... във връзка с проблема с моя Redmi 5 - говоря, а не ме чуват в някои приложения като Месинджър и Вайбър: Турция не ми се стори добра идея, не знам защо. Смених регионалните настройки на Германия и йок! Вчера ги смених на Турция и днес вече получих новия интерфейс 10.3.2.0 . Проблемът с микрофона изчезна. Благодаря на ntodorov! Фиатският форум е едно добро място за решаване на всякакви проблемиTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Каквото и да се вземе след 2-3 години се хвърля. Вече в диапазона 350-600 лв може да се изберат добри моделчета - Motorola One или One Vision, Huawei P30 Lite, Samsung A50. Не виждам смисъл да се инвестира в нещо по-скъпо. Сега съм със Samsung S7 - супер телефон, освен ако не бяха ъпдейтите, почна да грее и вече батерията не държи много много. Та и аз към края на годината ще се разделям с него (може и по-скоро ако умре). Алтернативата ми е да сменя батерия за 60 лв. (ако се намери) и да му сваля софтуера до Android 6.0. Служебния ми е Mi A2 - като цяло софтуера е супер юзър ънфрендли спрямо този на Самсунг, да не говоря за бъговете, докато говориш да ти се пуска светкавицата или да не те чуват от другата страна.Последна редакция от tambuhtaneca; 31.07.2019, 00:41.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар