ogi28b написа:
Преглед на мнението
По-интересен ще бъде Redmi Note 7 Pro, който се очаква да бъде със сензор Sony IMX-586, срещу сегашния Samsung Isocell GM-1 в Redmi Note 7. Определено сензор на Сони е далеч за предпочитане. Но да сме живи и здрави, за да видим.
Друг телефон, който заслужава внимание, е Lenovo Z5. На мен лично много ми харесва, а и камерите му са много добри, да не кажа едни от най-добрите в класа. Обаждах се до Леново България, за да питам дали този модел няма да се появи официален внос със сервизна поддръжка, но ми отговориха, че е само за азиатските пазари. Интересното е, че още докато казвах на служителя "Искам да попитам за един модел телефон на Леново, дали няма да има официален внос..." и той ме прекъсна с думите "За Z5 искате да питате, нали". Явно не само аз съм се интересувал, а и доста други хора. Аналогът, който е за евро пазарите, е Motorola One и се продава в БГ от няколко месеца, дори му падна цената до под 400лв. Само че има разлика в характеристиките с Lenovo Z5. А и двата телефона имат наточени модификации Lenovo Z5 Pro и Motorola One Power, които съвсем май няма да видим в БГ от официалния вносител Леново България.
МД може да се закупи и тук Lenovo Z5, има една старозагорска фирма, която го предлага и то на много апетитна цена-399лв за версията с 6GB RAM. Говорил съм и с тях по телефона, вносът е техен и гаранционното обслужване е към техния сервиз. Няма да казвам коя е фирмата, за да не правя реклама, всеки може да си я намери сам, ако се интересува.
Коментар