Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автошкола Стелт 2002 или Росен-85

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автошкола Стелт 2002 или Росен-85

Здравейте,
    ако някой има лични впечатления от някоя от двете школи, нека сподели.Не искам цигании да ме изнудват....
    Последна редакция от pakumba; 11.02.2017, 19:06.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Дъщерята кара в "Стелт 2002" декември и тя и аз сме доволни. Тя, защото взе от раз , а аз, защото нямаше подводни камъни, каквото е казано, това беше. Другото хубаво е, че им преподаваше и важните неща под капака, кой какво е научил е друга тема.
    Последна редакция от k76; 11.02.2017, 18:19.
    Либра 1,9 жтд 2000г. LX
    Фиат Крома 1,9 2009г.
    Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.

Коментар

Росен 85 са малко инструкторите и часовете за кормуване са разтеглени в времето .Може и за един месец да го изкара ,а може и една година.

Коментар

Брех,1 година...
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Съпругата ми кара в Росен. Няма забележки и всичко си беше наред.
          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

В Благоевград ако ти се кара е много лесно за каране а и знам една фирма дето учи много аз бях при него обясни ми цялото устройство на колата всички валове къде кой какво прави и т.н. а и доста добре учи като цяло да я караш .Също така някой инструктори по софия може да зимат и повече (ако съдя по местоположението ти ) и отделно по висока такса за доп. часове за листовки .За пример където аз бях беше 450лв курса и бях супер доволен
            this

Коментар

Мерси, но няма ми е по възможностите. Иначе съм обмислял да ги карам в друг град, където съм често, обаче в съвсем непознат за мен град като Благоевград ще ми бъде кофти да карам на изпит.
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Точно обратното ,благоевград мн малък и лесно запомнящ се град .То аз като карах там не бях стъпвал почти в тоя град ама след часове каране направо като приказка ми беше :D не си мисли,че в София е по лесно
                this

Коментар

Навремето в Росен85 карах С категория и на няколко психота съм ходил. За другите нищо не мога да кажа.
                  MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                  "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                  R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа: Преглед на мнението
                    Навремето в Росен85 карах С категория и на няколко психота съм ходил. За другите нищо не мога да кажа.
                    Доволен от школата и не е имало простотии?
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Жената по препоръка отиде за кат. Б в "Росен 85" и остана много доволна. Взе си и изпита от раз

Коментар

Working...
                      X