Дъщерята кара в "Стелт 2002" декември и тя и аз сме доволни. Тя, защото взе от раз , а аз, защото нямаше подводни камъни, каквото е казано, това беше. Другото хубаво е, че им преподаваше и важните неща под капака, кой какво е научил е друга тема.
В Благоевград ако ти се кара е много лесно за каране а и знам една фирма дето учи много аз бях при него обясни ми цялото устройство на колата всички валове къде кой какво прави и т.н. а и доста добре учи като цяло да я караш .Също така някой инструктори по софия може да зимат и повече (ако съдя по местоположението ти ) и отделно по висока такса за доп. часове за листовки .За пример където аз бях беше 450лв курса и бях супер доволен
Мерси, но няма ми е по възможностите. Иначе съм обмислял да ги карам в друг град, където съм често, обаче в съвсем непознат за мен град като Благоевград ще ми бъде кофти да карам на изпит.
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Точно обратното ,благоевград мн малък и лесно запомнящ се град .То аз като карах там не бях стъпвал почти в тоя град ама след часове каране направо като приказка ми беше :D не си мисли,че в София е по лесно
Коментар