А ти както не трябва ли го ползваш това платено паркиране?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еми крайно време беше - София ще взема мерки срещу замърсяването
Collapse
X
-
И аз като другите хора не ми се плаща и гледам да спирам там където не е платено Това правят много хората в центъра
Имам и платено паркиране по местоживеене от 200 лв
Цена в центъра от 2 лв е много на час .
Стикери няма и много хора горят защото няма от къде да си купят .
Не всеки има телефон да си прати СМС а и не всеки може .
Лъжа е че платеното паркиране си изпълва задачата .Просто проблема от място се премества на друго .
Много от паркингите правени едно време са продадени -дори един от директорите загина .
и сега не се ползват дори и половината някой са затворени .Последна редакция от kluchar; 24.12.2019, 21:59.
Коментар
-
Вятъра духа здраво. Тези, които са се изнесли, обикновено живеят по апартаменти и се топлят на ток или ТЕЦ. Тровещите ни са твърдо локални индивиди и те не мигрират напред-назад.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
-
Като гледах днес по улиците и сега пред блока колите са си тук ама има вятър и няма такова замърсяване
Значи ако се направи нещо такова Direct Air Capture
да извеждат мръсния въздух проблема малко ще се реши
Вместо да има рудници да има соларни централи но не тока да не е както сега скъп а евтин .Последна редакция от kluchar; 28.12.2019, 01:57.
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоХайде бе, сякаш до сега не е имало вятър! А колите които карат?
Колие цапат много малко и отсъствието им не може да ги хванеш при отоплителен сезон.
Писал съм за това в една друга тема с конкретни цифри.
Мислете малко с главите, а не с новините.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
https://m.24chasa.bg/mnenia/article/8039115
Една голяма лъжа платено в цяла София това го пишат хора където имат пари или няма коли -
–от платеното паркиране частна фирма взима 7 милиона от тази далавера на година от SMS
и друга фирма няколко милиона за колчета и табелки
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоhttps://m.24chasa.bg/mnenia/article/8039115
Една голяма лъжа платено в цяла София това го пишат хора където имат пари или няма коли -
–от платеното паркиране частна фирма взима 7 милиона от тази далавера на година от SMS
и друга фирма няколко милиона за колчета и табелки
Тази статия, мисля че е някаква шега. 1000лв за втори автомобил на даден адрес, това тук, при мен в Норвегия, страната с втория най-висок стандарт в Европа, го няма. Та даже искат и 3000лв за трети автомобил... Да не говорим, че колата не е лукс, 85-та година може да е било, но 2020г. колата за много хора е нужда. Че трябва да се пеорганизира паркирането на много места, трябва, но това не е начина.
Коментар
-
Напълни се с всякакви кошници в центъра на "УЖ" живящи там и човек, който иска да свърши реална работа за 15-20 минути да спре. Просто няма къде, дори и да иска да си плати. Как пък не е така в по-крайните квартали където даже няма зона. В центъра обикаляш 5 пресечки и места не се намират. Излиза че половината население има адрес на местоживеене в центъра, а аз мислех, че всичко е разпродадено и само офиси са останали. Силно ме съмнява хора да си плащат стикери за месец за да има толкова много кошове там забити. Много злоупотреби с винетните стикери за паркиране за местоживеене има, ама не искам да влизам в подробности. Проблемът си остава в хората и тяхната кярщина.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар