О, я стига! Да не започна аз да говоря за мъжете!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Патриотизъм или реализъм?
Collapse
X
-
ele написа: Преглед на мнениетоО, я стига! Да не започна аз да говоря за мъжете!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Immortal написа: Преглед на мнениетоАз съм имал няколко гаджета, че и жена си бях взел даже
По темата - всичкото италианка е по-грозно от всичките там ВИАС, МИАС, ТУ, РУ и пр.
Избирам българското!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа: Преглед на мнениетоАйде! Откога чакаме!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа: Преглед на мнениетоняма нужда да чакате, погледнете се в огледалото - то вие сте едни красавци, жените седнали да обсъждат!!!
ПС: Че не сме красавци, не сме, ама и претенции нямаме. Ама щом се е явила на мис Вселена, трябва да си понася "резултатите".
Пък за ВИАС, ТУ...Ам, чИ какво да кажа на колегите - ичкията в такива случаи помага на нагона, както фотошоп на семпла снимката .A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Kay_ написа: Преглед на мнениетоПомага, ама козата си сака пръч
Еле, направо ни почвай по домова книга без милост
ПС: Старите хора из нашия край така викат на твърдия алкохол. Не ги уточних тези работи.A17DTС/S
Коментар
-
Казвайте ги навреме тези работи, че стават грешки...хахах Аз мислех да кажа, че чак толкова зле не са, че да минаваме на алтернативихахаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа: Преглед на мнениетоКазвайте ги навреме тези работи, че стават грешки...хахах Аз мислех да кажа, че чак толкова зле не са, че да минаваме на алтернативихаха
По темата: Нека бъдем истински Родолюбци и да сношаваме САМО с любов, уважение, взаимност и разбиране, всичко де що се нарича българка. Така само ще пребъдем...Пък по конкурсите - каквото, такова. Казах.
Еле. Ти си.A17DTС/S
Коментар
-
ele написа: Преглед на мнениетоняма нужда да чакате, погледнете се в огледалото - то вие сте едни красавци, жените седнали да обсъждат!!!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
muns61 написа: Преглед на мнениетоИнтелигентните жени са добри любовници.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Интелектуалките най-вероятно е имал предвид колегата. Там от много пробиране така ги ...., че като намерят ........
Ще добавя, че винаги бих избрал българска интелектуалка пред чуждестранна такава, пък ако ще на оная вносната цайсите да са ѝ с милион и половина диоптъра!
П.С. Айде стига забутвахте темата в тая посока, че накрая ще изядем бананите и върѝ обяснявай после, че петък вечер било, изморен си бил и само простотии са ти били в главата!
Нека, например, да обсъдим българските и вносните птички, пчелички, цветчета - изобщо нещо по така поетично!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар