Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за екскурзия до етап на световния рали шампионат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за екскурзия до етап на световния рали шампионат

Здравейте, незнам дали екскурзия е правилната дума. С няколко приятели сме решили през 2017 година да идем на някой от етапите от световния рали шампионат. Или в Италия или в Полша. Въпроса е, че въобще не ни е ясно как ще стане. Затова молбата ми е ако някой от този форум е ходил или има познат който е ходил да даде малко жокери...например има ли някакви организирани групи които ходят по такива мероприятия.
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

за какво ти е някой да ти го организира ,еле па групи .Аз съм ходил на Ф1 ,на такива състезания не съм ,но ако няма билети
    Италия е супер лоу кост дестинация за 3-4 човека .Взимате си рентакар и готово ...Мани ги тия туристи отиди си на Ф1 да се изкефиш максимално .
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Колега, кога и къде си ходил на Ф1 и кои дни от целия състезателен уикенд си посетил. На мен мн ми е мерак, но не само за самото състезание, а още от сряда до неделя да съм около пистата и тогава нещата излизат малко по-солено.
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Здрасти колега ,4 пъти съм ходил общо и пак ми се ходи
        2 в Турция ,най-яката ,после в трафика си като Шумахер ,Унгария ,и 2012 за последно бях на Монца ...
        Ти билети можеш да си вземеш за всичките дни то е интересно ,тренировни ,някои слизат до пит-а ,Тия поршетата гледахме в Унгария и на Монца ама те не са интересни след формулата абе лудница е това чиста лудница .

А се оскъпява много щото трябва да планираш хотела за повече дни ,а те знаят датите на Ф1 и не са тъпи ,билети и т.н.(пътуването до пистата ) абе супер дълго е за разправяне .Вече е много по-лесно да се отиде на Ф1 и поносимо като цени .Абе ти кажи къде искаш да отидеш ,като аз ти препоръчвам Италия определено ,много зависи с какъв бюджет си ,ама Италия е екстра ,другия вариант е 4-ри човека с кола до Унгария направо за състезанието с една нощувка .... и не взимай билети за тревата или на правите нищо няма да видиш хахахаха .най добре малко по скъпо ама с място . ... определено Италия -wizz или rayan после влакче .ама трябва да запазваш отсега билети и за влаковете даже ,особено ако решиш да си всичките дни ,защото само в деня на състезанието осигуряват безплатен транспорт .
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Бе кви самолети, вие коли нямате ли?

Удоволствието от пътуване по пътищата не може да се замени от никакъв самолет, дори и напълно безплатен да е.

Коментар

Чак пък да е супер с колата айде няма нужда.
            Самолет:бързо,много по безопастно,и си спестяваш схванатия задник и крака.
            Кола:бавно,измоеително,може и да не стигнеш за къдет си тръгнал и почивката ти да стане кошмар.
            Е46 330d 2++

Коментар

формула 1

Със самолт е по удобно но доста по скъпо
              Ако трябва да идеш от летище до писта или хотел колко ли пари ще дадеш за път -такси - рентакар
              Виж обави за посещение на формула в Италия или Унгария където си избрал но тамошни
              Гледам имало за поне 500 лв с 2 спанета в Унгария----- на човек
              http://www.toptravels.bg/ekskurzia/6...0%B0-2016.html
              Последна редакция от kluchar; 08.01.2017, 19:11.
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Самолета е истината - страшен кеф, супер бърз, удобен, безопасен транспорт.
                Колата е 10 дена път с камили, граници, спане в гнусни мотели, в които спят и анадолски тираджии, средна скорост 8-10 пъти по-малка, опасност - стотици пъти по-голяма.
                1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Ключар,билета ми до Малта е 127 лв.
                  Колко ли ще дадеш със колата до там?
                  Е46 330d 2++

Коментар

За Истанбул,най-добре е 4 ри човека с кола въпреки гадния трафик .За Унгария също ,но за Италия е супер удобно със самолет и влак няма нужда от кола
                    При положение ,че цените за самолетните билети са почти символични ,както и рентакара няма смисъл да се пътува с кола .Примери бол билетите до Атина ,Милано ,Лондон и т.н. са по 40 лева че и по-малко понякога .
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                    X