Здравейте, незнам дали екскурзия е правилната дума. С няколко приятели сме решили през 2017 година да идем на някой от етапите от световния рали шампионат. Или в Италия или в Полша. Въпроса е, че въобще не ни е ясно как ще стане. Затова молбата ми е ако някой от този форум е ходил или има познат който е ходил да даде малко жокери...например има ли някакви организирани групи които ходят по такива мероприятия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за екскурзия до етап на световния рали шампионат
Collapse
X
-
Колега, кога и къде си ходил на Ф1 и кои дни от целия състезателен уикенд си посетил. На мен мн ми е мерак, но не само за самото състезание, а още от сряда до неделя да съм около пистата и тогава нещата излизат малко по-солено.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Здрасти колега ,4 пъти съм ходил общо и пак ми се ходи
2 в Турция ,най-яката ,после в трафика си като Шумахер ,Унгария ,и 2012 за последно бях на Монца ...
Ти билети можеш да си вземеш за всичките дни то е интересно ,тренировни ,някои слизат до пит-а ,Тия поршетата гледахме в Унгария и на Монца ама те не са интересни след формулата абе лудница е това чиста лудница .
А се оскъпява много щото трябва да планираш хотела за повече дни ,а те знаят датите на Ф1 и не са тъпи ,билети и т.н.(пътуването до пистата ) абе супер дълго е за разправяне .Вече е много по-лесно да се отиде на Ф1 и поносимо като цени .Абе ти кажи къде искаш да отидеш ,като аз ти препоръчвам Италия определено ,много зависи с какъв бюджет си ,ама Италия е екстра ,другия вариант е 4-ри човека с кола до Унгария направо за състезанието с една нощувка .... и не взимай билети за тревата или на правите нищо няма да видиш хахахаха .най добре малко по скъпо ама с място . ... определено Италия -wizz или rayan после влакче .ама трябва да запазваш отсега билети и за влаковете даже ,особено ако решиш да си всичките дни ,защото само в деня на състезанието осигуряват безплатен транспорт .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
формула 1
Със самолт е по удобно но доста по скъпо
Ако трябва да идеш от летище до писта или хотел колко ли пари ще дадеш за път -такси - рентакар
Виж обави за посещение на формула в Италия или Унгария където си избрал но тамошни
Гледам имало за поне 500 лв с 2 спанета в Унгария----- на човек
http://www.toptravels.bg/ekskurzia/6...0%B0-2016.htmlПоследна редакция от kluchar; 08.01.2017, 19:11.
Коментар
-
За Истанбул,най-добре е 4 ри човека с кола въпреки гадния трафик .За Унгария също ,но за Италия е супер удобно със самолет и влак няма нужда от кола
При положение ,че цените за самолетните билети са почти символични ,както и рентакара няма смисъл да се пътува с кола .Примери бол билетите до Атина ,Милано ,Лондон и т.н. са по 40 лева че и по-малко понякога .фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар