Чие е Бравото СА 1359 ВР, цвят - син ? Имаше лепенка на нашия форум.Караше го жена и имаше малко дете на задната седалка. Движеше се по бул. България около 17:40-18:00 . Примигнах за поздрав на съфорумеца, но след това видях, че е жена зад волана.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой се беше дал Бравото си на жена си тази вечер
Collapse
X
-
Re: форум
kluchar написа:е то може и тя колата да си е нейна давал съм стикери и на девойчета :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Re: форум
Nino написа:kluchar написа:е то може и тя колата да си е нейна давал съм стикери и на девойчета :D
Коментар
-
EVITA написа:Даааа, на мен е давал стикер, но не съм девойче и не съм била в София ... :D ... Да не говорим, че на едни kluchar-я ги подарява тези стикери на други като мен, ги продава... :Dно не съм девойче и не съмНастоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Бравото е на 1115, известен извън сектата като Иван. И доколкото знам по принцип го кара жена му. Малко офф: веднъж и аз го карах това зверче- 1.9 JTD със спортно окачване и много се накефих. Бяга като отвързано .Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
koolio написа:Бравото е на 1115, известен извън сектата като Иван. И доколкото знам по принцип го кара жена му. Малко офф: веднъж и аз го карах това зверче- 1.9 JTD със спортно окачване и много се накефих. Бяга като отвързано .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар