Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За трагедията в гр.Бяла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dfxc753 написа:
    tomazo написа:
    знам ,че не му е тука мястото ,ама как пък един не каза ДЪржавата е виновна ,КАТ е виновен ,ДАИ е виновен ....Ако ще и премиера и дедо му премиера и президента и сички тюфлеци ,дето са над закона ,и само се чудят с какво да натоварят обикновенните хора ,а те се возят в КАЛЯСКИ купувани всяка година чисто нови ,и препродавани на шурейчетата им след това на безценица !!!не знам за вас ама ,аз най-много катаджии съм виждал след табелка 40 км. !!! защо никога ги няма на натоварените кръстовища или като разкопаха пътя за КАлотина (по зле от белград по времето на Бомбандировките ) даже ги нямаше с радара тогава ,защото всеки "закован" лично ше им счупи радара и зъбите !!!Докато КАТАджиите са смешници и путьовци ,и мечтата на всеки втори аутсайдер и олигофрен е да стане полицай или депутат така ще е !! А трагедии винаги ще стават -съдба !лека пръст на загиналите !
    "...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.
    това не е оправдание ! хората работещи в тази сфера ,би трябвало да са избирани с конкурс ,с ценз ,с образование и т.н. % е прекалено малък за да бъдеме оптимисти !! от 20000 полицаи катаджи и т.н. не трябва и 20 мухльовци да има ,а сега е точно обратното !Без да се обиждаш колега ,но това е самата истина ,покрай сухото гори и мокрото !
    фиатче Браво 2.0

Коментар

[b35dbcc4ad]* ,,За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.
      Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
      Brava 1.4 12V SX

Коментар

Лека пръст на загиналите и Бог да ги прости!Изцяло споделям мнението на колегата johnfound.А относно опитността на шофьора: а вие колеги, опитни ли сте? Кой може да определи кога един водач е станал опитен? Познавам хора, които карат от много години, карат всеки ден, и пак карат като мадами...Законът е определил кой е опитен - който има свидетелство за правоуправление. Едно време слагаха и едни знаци на шофьорите със стаж под 2 години, но сега това го няма. А и това не важеше за категории С и по-големи. Друг е въпроса как се вземат сега книжките, и как сме ги вземали едно време. но за това нямат вина шофьорите, а инструктурите и изобщо системата.Няма такова понятие "опитен шофьор". Има "правоспособен" и "неправоспособен".И само за сведение на колегата team: за да караш "TIR" не е нужна категория D, а категория С+Е. Обърни си книжката, отзад ги пише Не защитавам никой в случая, но смятам че може всеки да се случи на мястото на "виновния" шофьор. Колеги, не съдете строго, утре може да сте вие.

Коментар

Working...
        X