Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

мнение за ъглошлайф

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мнение за ъглошлайф

някой да знае колко дена ще ме изкара тоа шлайф ,,,,,,,,,RYOBI АКУМ.ЪГЛОШЛАЙФ R18AG-0

Не изглежда лошо, ама не знам с тия обороти, дали ще реже нещо повече, от лист ламарина 0.5. А може би, това му е идеята, да е повече шлайф, от колкото резачка. Зависи ти, за какво ще го ползваш.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

stambata1982 написа: Преглед на мнението
      някой да знае колко дена ще ме изкара тоа шлайф ,,,,,,,,,RYOBI АКУМ.ЪГЛОШЛАЙФ R18AG-0
      Зависи, за какво ще го ползваш...Абе "язди" го здраво до гаранцията му, пък после ще го мислиш.
      ПС: Стамба. Махни го този подпис бе брат. Не му мяза някак си.Един, единствен неосквернен ни остана само той...
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

пуснали са много евтин спарки в олх ..........https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%...0%D0%B2%D1%82#
        многоо ме съмнява ,

Коментар

Според мен е менте.
          Само като му гледам "магнезиевата" глава и ме налазват съмнения...

Сравни го със снимките от сайта на спарки, но според мен само цветовете съвпадат.
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Според мен, колегата не е ориентиран, какво да търси. Определи си бюджет и в границите на тези пари, вземи най-доброто. Заслужава ли си да е с батерия, тя вдига цената, малощен е сравнение с кабелните, но пък за сметка на това е мобилен и може да го ползваш дори в гората. Трябва да решиш, за какво ще го ползваш и къде ще го ползваш. А това Спарки в Базар, не съмнително, а си е ментак. Виж предпазителя на диска, достатъчно ми е, само него да видя.
            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Ползвал съм акумолатерен винтоверт на Риоби, ми няма някаква осезаема разлика с нискобюджетен винтоверт. За съжаление инструментите им не са с името което имат при риболовните макари примерно.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

благодаря за отговорите,наистина всичко дето има батерия не струва,ама вчера отворих един bosch 2-26 dre или dfr от 100 лева ,с 2 думи ментак от най висок клас,досега не бях виждал толкова тънки кабели за четките,а кабела за контакта сигурно струва 0.04 ст. на метър
                Последна редакция от ; 16.12.2016, 20:27.

Коментар

Working...
                X