някой да знае колко дена ще ме изкара тоа шлайф ,,,,,,,,,RYOBI АКУМ.ЪГЛОШЛАЙФ R18AG-0
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мнение за ъглошлайф
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Не изглежда лошо, ама не знам с тия обороти, дали ще реже нещо повече, от лист ламарина 0.5. А може би, това му е идеята, да е повече шлайф, от колкото резачка. Зависи ти, за какво ще го ползваш.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
-
stambata1982 написа: Преглед на мнениетонякой да знае колко дена ще ме изкара тоа шлайф ,,,,,,,,,RYOBI АКУМ.ЪГЛОШЛАЙФ R18AG-0
ПС: Стамба. Махни го този подпис бе брат. Не му мяза някак си.Един, единствен неосквернен ни остана само той...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
stambata1982
пуснали са много евтин спарки в олх ..........https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%...0%D0%B2%D1%82#
многоо ме съмнява ,
Коментар
-
Според мен е менте.
Само като му гледам "магнезиевата" глава и ме налазват съмнения...
Сравни го със снимките от сайта на спарки, но според мен само цветовете съвпадат.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Според мен, колегата не е ориентиран, какво да търси. Определи си бюджет и в границите на тези пари, вземи най-доброто. Заслужава ли си да е с батерия, тя вдига цената, малощен е сравнение с кабелните, но пък за сметка на това е мобилен и може да го ползваш дори в гората. Трябва да решиш, за какво ще го ползваш и къде ще го ползваш. А това Спарки в Базар, не съмнително, а си е ментак. Виж предпазителя на диска, достатъчно ми е, само него да видя.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Ползвал съм акумолатерен винтоверт на Риоби, ми няма някаква осезаема разлика с нискобюджетен винтоверт. За съжаление инструментите им не са с името което имат при риболовните макари примерно.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
stambata1982
благодаря за отговорите,наистина всичко дето има батерия не струва,ама вчера отворих един bosch 2-26 dre или dfr от 100 лева ,с 2 думи ментак от най висок клас,досега не бях виждал толкова тънки кабели за четките,а кабела за контакта сигурно струва 0.04 ст. на метър
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар