колеги вчера изпуснах нервите в пловдив , отивах при брат ми и един форд ме засече до тримонциум ..бибитнах му няколко пъти а тоа пуска мигача и иска да спрем.. бях много ядосан и спирам да вида колко е мъж ? Слизам аз слиза и тоя селянин един дибел тъпундер и ми се пъчи , приближих се пернах му един шамар ама хубав и дотам беше нашето мъжле и хем беше по едър аман от нещастници по тия пътища
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
направих кофти изпълнение !
Collapse
X
-
sachma написа:Браво бате ти си мъж, ей на това му викам аз селяндурска постъпка.Само дето не си случил на човека да ти прасне една щанга в главата, та да ти дойде акъла...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: направих кофти изпълнение !
punto94 написа:бях много ядосан и спирам да вида колко е мъж ? Слизам аз слиза и тоя селянин един дибел тъпундер и ми се пъчи , приближих се пернах му един шамар ама хубав и дотам беше нашето мъжле и хем беше по едър
Коментар
-
Абе то не си е повод за гордост ама по тия пътища и с тоя наш изнервен живот.. Сега преди половин час на 5-те кьошета идвам от руски паметник и двама тарикати - с Ауди А4 и Голф ГТИ се изцепиха в насрещното... Ама йок - отдоло към тунела - полицаи. И малоумниците на червено - единя по Георги Софийски, другия по Хр. Ботев... Ченгетата обаче хоп на моторите и ги погнаха... Ебати екшъна като в американски филм..Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
spoty написа:pugsy написа:е кво колегата да чака ония да го срита лиJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
spoty написа:pugsy написа:е кво колегата да чака ония да го срита ли
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар