Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

направих кофти изпълнение !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

направих кофти изпълнение !

колеги вчера изпуснах нервите в пловдив , отивах при брат ми и един форд ме засече до тримонциум ..бибитнах му няколко пъти а тоа пуска мигача и иска да спрем.. бях много ядосан и спирам да вида колко е мъж ? Слизам аз слиза и тоя селянин един дибел тъпундер и ми се пъчи , приближих се пернах му един шамар ама хубав и дотам беше нашето мъжле и хем беше по едър аман от нещастници по тия пътища

Браво бате ти си мъж, ей на това му викам аз селяндурска постъпка.Само дето не си случил на човека да ти прасне една щанга в главата, та да ти дойде акъла...
    N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
      Браво бате ти си мъж, ей на това му викам аз селяндурска постъпка.Само дето не си случил на човека да ти прасне една щанга в главата, та да ти дойде акъла...
      Ммда... знам за случаи с хора здрави, прави превърнали се в инвалиди от подобни изпълнения! И аз се паля често от малоумщините по пътищата, но чак пък да слизам от колата...
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Имам приятел бивш сотаджия.Засича един с някакво Ауди без да иска.Оня дрогиран до дупка, спира колата, слиза и почва да стреля по моя човек.В резултат той е инвалид.Стреля, въпреки че вижда униформен срещу него.Аман от простаци.
        N.Y. State of Mind

Коментар

Колега мисля че това не е постъпка достойна за гордеене! Мисля че си постъпил доста кофти тва насилие по пътищата трябва да спре и ако не го спрем ние отделните шофьори няма кой...

Коментар

Прочетете заглавието, не мисля , че колегата се гордее!
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

То май няма и с какво да се гордее...
              N.Y. State of Mind

Коментар

Re: направих кофти изпълнение !

punto94 написа:
                бях много ядосан и спирам да вида колко е мъж ? Слизам аз слиза и тоя селянин един дибел тъпундер и ми се пъчи , приближих се пернах му един шамар ама хубав и дотам беше нашето мъжле и хем беше по едър
                ?!? Т’ва ти как го разбираш ??? На мен ми се струва като " Тоя беше мъж ама аз бях 2пъти-голям муж и му свих сармите"!!!

Коментар

не се гордея , повече така няма да правя , ще се крия като мишка..

Коментар

punto94 написа:
                    не се гордея , повече така няма да правя , ще се крия като мишка..
                    Кой ти е казал да се криеш като мишка??? Просто не е това начина! Бих казал че винаги по-умния би отстъпил и би направил така че да не се стигне до физическа саморазправа!

Коментар

е кво колегата да чака ония да го срита ли

Коментар

Абе то не си е повод за гордост ама по тия пътища и с тоя наш изнервен живот.. Сега преди половин час на 5-те кьошета идвам от руски паметник и двама тарикати - с Ауди А4 и Голф ГТИ се изцепиха в насрещното... Ама йок - отдоло към тунела - полицаи. И малоумниците на червено - единя по Георги Софийски, другия по Хр. Ботев... Ченгетата обаче хоп на моторите и ги погнаха... Ебати екшъна като в американски филм..
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

pugsy написа:
                          ОК бийте се трепете се аз съм против!!! Ако администраторите желаят да ми изтрият мненията щото явно нервирам някои по-избухливи хора

Коментар

spoty написа:
                            pugsy написа:
                            ОК бийте се трепете се аз съм против!!! Ако администраторите желаят да ми изтрият мненията щото явно нервирам някои по-избухливи хора
                            Пич абсолютно си прав и го знаеш!
                            Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                            Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

spoty написа:
                              pugsy написа:
                              и аз съм против насилието,но обстоятелствата може да са се стекли така,и аз имам случка,в която трябваше да наданм 1-2 шамара на един шофьор от градския(не се гордея),кво да го чакам да ми блъска по стъклото докато го счупи ли,да ме псува и да се прави на велик и само защото при тръгването ми изгасна колата и го забавах да се придвижи 2 метра напред в задръстване

Коментар

Working...
                              X