Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

направих кофти изпълнение !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой шофьори много мутреят,в студентски град преди месец някъде един голф спрял на средата на двете плътна и си седи и аз го гледам гледам накрая тръгна и нещо ми викат през прозореца "кво гледаш бе нещо гледаш ли?" и аз спрях и ги питам кво искат и единия пор слиза идва ми до прозореца и вика "кво бе кво бе",викам му айде бегай си у голфо не ми се занимава с такива като тебе са,че бех тръгнал на запивка,ама на такъв "тарикат мутра" как да не му залепиш някоя щанга за главата
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

аз не съм агресивен не се и мутрея , но ако ме спрат някъде и почнат да ме налагат , примерно ? Какво да бягам ли да се моля ли да плача ли ...не , слизам вкарвам един два колкото да се отдръпне и това е ! 3год. бокс съм тренирал , няма да се оставя на който и да е където и да е ps дайте да не пишем повече по темата , просто бях нервен и споделих да не се караме , нека всеки се замисли само какво БИ направил , а не какво му идва на ум!

Коментар

...

Коментар

Ми човека с форда май е слезнал да се бие...тва вече си е улично мерене на п*ш*и, а не проблеми по пътищата

Коментар

punto94, имаш голямо "БРАВО".Такива селски манекени само боя ги оправя.И на мен ми е писнало от капути.
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

spoty написа:
              Колега мисля че това не е постъпка достойна за гордеене! Мисля че си постъпил доста кофти тва насилие по пътищата трябва да спре и ако не го спрем ние отделните шофьори няма кой...
              подкрепям те напълно НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА
              Mercedes E200 coupe

Коментар

Не на агресията, ама има много тъпи парчета. Бях дал колата на една девойка да ме вози и тя естествено кара малко по-бавно, както си е по правилник някъде с около 50км/ч. И бре, отзад един бакшиш напиня да изпревари ту отляво ту отдясно, като се разсвиркал, къси-дълги, девойката се шашна. Изравняваме се, оня свалил прозореца, псува, прави се на мъж нещо, аз не му оставам длъжен естествено и му казвам да спре да се разберем (70 кила съм и съм хилка )) ама ме боли ....) Оня отпраши някъде напред, след малко обаче го виждам спрял на една стоянка с още 5-6 таксита и ми вика "ела, ела" Аааа, смех.
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

И сотаджиите не са стока.Един път някакви се напъваха,ама извадиха късмет-бях с двувратото Типо.И познайте какво стана-едни голееееми ластици от светофар до светофар.Накрая ми омръзна и спрях на първото възможно място.Ония спират до мен.И се започва:"К^во е това Типо,бе?" Моят културен отговор: "Не знам,сега го купих.1,4 на метан" Голям смях.
                  Octavia RS
                  Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                    И сотаджиите не са стока.Един път някакви се напъваха,ама извадиха късмет-бях с двувратото Типо.И познайте какво стана-едни голееееми ластици от светофар до светофар.Накрая ми омръзна и спрях на първото възможно място.Ония спират до мен.И се започва:"К^во е това Типо,бе?" Моят културен отговор: "Не знам,сега го купих.1,4 на метан" Голям смях.
                    Определено малоумщината им е присъща! И аз съм имал подобни изпълнения - наказаха ме, като натискаха спирачката на един светофар, който светеше зелено и в последния момент преди червеното се изстреляха. Трябваше да чакам 40 секунди-голяма работа От БОДУ СОТ бяха малоумниците.
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

И аз така веднъж сетках, свирках онзи даде мигач да спрем... аз спрях и като слезе от колата запалих и си заминах Само дето го накарах да стане ама пък и не беше някакъв внушителен... може би да бяхме един калибър Но си го прецаках и с това се гордея!
                      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

И аз подкрепям "пунто94" то като са му се направили на маже верно да седи ли д***ба и отворковците.
                        Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
                        Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

Working...
                        X