Някой шофьори много мутреят,в студентски град преди месец някъде един голф спрял на средата на двете плътна и си седи и аз го гледам гледам накрая тръгна и нещо ми викат през прозореца "кво гледаш бе нещо гледаш ли?" и аз спрях и ги питам кво искат и единия пор слиза идва ми до прозореца и вика "кво бе кво бе",викам му айде бегай си у голфо не ми се занимава с такива като тебе са,че бех тръгнал на запивка,ама на такъв "тарикат мутра" как да не му залепиш някоя щанга за главата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
направих кофти изпълнение !
Collapse
X
-
аз не съм агресивен не се и мутрея , но ако ме спрат някъде и почнат да ме налагат , примерно ? Какво да бягам ли да се моля ли да плача ли ...не , слизам вкарвам един два колкото да се отдръпне и това е ! 3год. бокс съм тренирал , няма да се оставя на който и да е където и да е ps дайте да не пишем повече по темата , просто бях нервен и споделих да не се караме , нека всеки се замисли само какво БИ направил , а не какво му идва на ум!
Коментар
-
Не на агресията, ама има много тъпи парчета. Бях дал колата на една девойка да ме вози и тя естествено кара малко по-бавно, както си е по правилник някъде с около 50км/ч. И бре, отзад един бакшиш напиня да изпревари ту отляво ту отдясно, като се разсвиркал, къси-дълги, девойката се шашна. Изравняваме се, оня свалил прозореца, псува, прави се на мъж нещо, аз не му оставам длъжен естествено и му казвам да спре да се разберем (70 кила съм и съм хилка )) ама ме боли ....) Оня отпраши някъде напред, след малко обаче го виждам спрял на една стоянка с още 5-6 таксита и ми вика "ела, ела" Аааа, смех.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
И сотаджиите не са стока.Един път някакви се напъваха,ама извадиха късмет-бях с двувратото Типо.И познайте какво стана-едни голееееми ластици от светофар до светофар.Накрая ми омръзна и спрях на първото възможно място.Ония спират до мен.И се започва:"К^во е това Типо,бе?" Моят културен отговор: "Не знам,сега го купих.1,4 на метан" Голям смях.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:И сотаджиите не са стока.Един път някакви се напъваха,ама извадиха късмет-бях с двувратото Типо.И познайте какво стана-едни голееееми ластици от светофар до светофар.Накрая ми омръзна и спрях на първото възможно място.Ония спират до мен.И се започва:"К^во е това Типо,бе?" Моят културен отговор: "Не знам,сега го купих.1,4 на метан" Голям смях.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар