Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преференциални Оферти за Клуб Фиат и членовете му за ГО 2007

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BO написа:
    Без да се заяждам "леко" с теб, като си толкова голям в "Бизнеса", ще скенирам тогава полицата и ще я постна лично тука. Служебите коли въобще не ме интересуват, а аз не си направих защото преди 2 месеца си купих колата и тогава си направих полица. Ясно ли е сега защо - а и ще имам доказателство да те видя тогава какво ще кажеш по въпроса!
    с радост ще разгледам сканирана полица
    0898 501 300
    0887 501 300

Коментар

santo_trafficante написа:
      Гражданска, каско в Дженерали за Софиякъм ГО със сертификат за ЕС а като се сдобиеш с въпросната ГО от тази фирма получаваш едни много мили -35% намаление на авто каското смятайте ги вие цените на ГО + сертификат за ЕС,цени за Софияако по ЛК се водите на адрес различен от София има и други цени но за тях на ЛСвъзраст на застрахования до 34год ценадо 1600 85.40лв от 1600 до 2500 91.70 лвот 2500 до 3200 127.40лввъзраст на застрахования от 35год на горедо 1600 80.50лв от 1600 до 2500 86.80лв от 2500 до 3200 121.10лв
      За много години първо на всички колеги от форума.Сега към колегата с офертата от Орел: Днес са върнати от Кулата хора точно с такава застраховка ГО с този горепосочен сертификат за ЕС. Трябва да имаш не сертификат колега, а Зелена карта - същата, която дос ега идаваше единствено Булстрад..............Всичко останало е измама
      Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG

Коментар

Факт са вече първите върнати автомобили от границата с Гърция. Ето снимка от репортажа по БТВ.
        Прикачени файлове

Коментар

Браво Илко, хванал си ги в крачка! :D :D :D

Коментар

Тия Генерали (редници) нещо ми се виждат съмнителни на мене
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Richard Burns написа:
              За много години първо на всички колеги от форума.Сега към колегата с офертата от Орел: Днес са върнати от Кулата хора точно с такава застраховка ГО с този горепосочен сертификат за ЕС. Трябва да имаш не сертификат колега, а Зелена карта - същата, която дос ега идаваше единствено Булстрад..............Всичко останало е измама
              за всички който си направиха ГО при мен! понеже Англия и Италия не са подписали още споразумението за важащи сертификати заради многото застрахователи в Бг който...wink: водят се преговори ако се подпише ще кажа тук! и тогава издадените сертификати ще важат! ако ли не ВСЕКИ КОЙТО е тръгнал да пътува да ми се обади!!! ще му се направи БЕЗПЛАТНА зелена карта за ЕС !!! за тези който за правили ГО при мен зелена карта за страни не членки на ЕС зелената карта е 72лв за 1 година!
              0898 501 300
              0887 501 300

Коментар

ако ли не ВСЕКИ КОЙТО е тръгнал да пътува да ми се обади!!! ще му се направи БЕЗПЛАТНА зелена карта за ЕС !!!
                А това каза ли го на хората преди да сключат застраховка ? И нали уж сертификата важи за ЕС (виж си поста) - от какъв зор сега ще трябва и зелена карта да си вадят ако и да е безплатна ?Тези "допълнения" ги кажи на човека който са върнали от границата за да си купи зелена карта за 150 лева допълнително ...Мой познат излезе до Гърция и не е имал проблеми на границата - ама добре че не е бил с летящия лъв __________________________________________________ _Последни инструкции за клиентите на Женерали - ползвайте крилата непосредствено преди границата

Коментар

ilkor написа:
                  ако ли не ВСЕКИ КОЙТО е тръгнал да пътува да ми се обади!!! ще му се направи БЕЗПЛАТНА зелена карта за ЕС !!!
                  А това каза ли го на хората преди да сключат застраховка ? И нали уж сертификата важи за ЕС (виж си поста) - от какъв зор сега ще трябва и зелена карта да си вадят ако и да е безплатна ?Тези "допълнения" ги кажи на човека който са върнали от границата за да си купи зелена карта за 150 лева допълнително ...Мой познат излезе до Гърция и не е имал проблеми на границата - ама добре че не е бил с летящия лъв
                  вадиш ми думи от контекста колега. написал съм защо е така. и това се разбра 2 дена преди нова година за сертификата.а на който е трябвало съм обяснил колега и му е направена зелена карта и си е пътувал без проблем.всички с който аз съм работил имат дани кординати и са наясно със ситуацията.за това ви обясних и тук за какво иде реч и защо не важат сертификатите!! подпишат ли Англия и Италия ще влезнат в сила._____________________________________________ ______
                  0898 501 300
                  0887 501 300

Коментар

Нищо лично колега. Аз коментирам самата ЗК. Те са подвели и теб.Как другите се оправиха само Орел - не ...29 декември 2006Италия даде "благословията" си за българските автомобилисти

Коментар

Току що обикалях за гражданска и ето малко информация на място от офисите за 1.4 двигател:ЕвроИнс - 114лв + 11лв гаранционен фонд = 125лв ("безплатен" преглед). Казаха че тези цени важат до днес, утре щели да ги вдигат! ЛевИнс - 105лв + 11лв гаранционен фонд = 116лв ("безплатен" преглед, 30лв гориво или 40мин б-кънект карта). Без тея безплатни работи - 81лв + 11лв гаранционен фонд = 92лв
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

ДЗИ от 06.01.2007 За ЕС доплащате: +До 1500 -79.20лв.(90.60лв.) +36.00лв. До 2000- 99.00лв.(110.40лв.) +45.00лв.До 2500- 125.40лв.(136.80лв.) +57.00лв.Над 2500- 151.80лв.(163.20лв.) +69.00лв.(Това са цените +11.40лв.) ЕСДо 1500 -115.20лв.(126.60лв.)До 2000- 144.00лв.(155.40лв.)До 2500- 182.40лв.(193.80лв.)Над 2500- 220.80лв.(232.20лв.)

Коментар

Днеска си направих гражданска отговорност в Български Имоти www.bulgarskiimoti.bg.Гражданска отговорност + сертификат (10 лв.) за страните от ЕС общо за 97 лв. Колебаех се между Армеец и тях, но в крайна сметка Български Имоти ми бяха по-близо и затова избрах тях, а иначе цената и при двете компании беше една и съща. Това е хубавото, че зелената карта е само 10 лв. за разлика от повечето компании, които обиколих днес. На места зелената карта беше по 80-90 лв. (Allianz), а до колкото разбрах след някой и друг месец имало вероятност да ги махат, тамън няма да ме е яд, че съм се набутал само с 10 лв. ...

Коментар

Бул Инсдо 1800-86.00лв.до 2000-110.00лв.до 2500-135.00лв.над 2500- 160.00лв.+10лв. Гаранционен ФондС направената към Бул Инс ГО получавате -10% при сключване на автокаско

Коментар

някой да светне за Армеец как е за гражданска за 1.2 двигател извън софия и някви бонуси после за каско при тях то аз имам към тях де ама видя има ли далавера за ГО и каско при тях и 1 колега беше казал че при равни 4 месечни вноски няма лихва и се ползвало 15% отстъпка така за ГО и каско при тях внесете малко светлина за тез от Армеец моля
                              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

За момента мога да ти кажа, че за извън София цената е 82лв., като в тях са включени 11,40 за ГФ. На разсрочено идва 129лв. За каското ще проверя и утре мога да ти кажа с точност.

Коментар

Working...
                                X