Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преференциални Оферти за Клуб Фиат и членовете му за ГО 2007

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако не се лъжа от вчера трябва да има нови цени някакви.....или са си това офертите
    Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
    Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
    Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

А Булстрад правят ли някакви отстъпки, бонуси и т.н.? Автокаското ми е в Булстрад, но миналата година си направих гражданската в ЕвроИнс, защото в Булстрад беше към 120-130лв, а сега положението е точно обратното - Булстрад най-евтино, ЕвроИнс - най скъпо.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

http://www.allianz.bg/site/index.php?page=gobg

Коментар

Ето и новите по ниски цени на Евроинс + безплатен годишен технически прегледдо 1500сс - 73лвдо 1800сс - 82лвнад 1800сс -93лвмикробуси до 9 места и лекотоварни до 3.5т -147лвтова са цени ако колата няма да се управлява за период по дълъг от 15 дни в чужбина!Такга гаранционен фонд +стикер 11.40
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Аз вече застраховах и двата търтея в Дженерали.Едната е 1,9 а другата 2,5 - 2х77лв ! Няма такива цени! Дано не ми се наложи да пробвам колко са коректни, обаче ме убиха с цената.Разликите в застраховките м/у различните застрахователи са убииствени. За пример - ДЗИ.Разликата в моя случай е около 100лв Сбъркана работа но за момента според мен са най-добрия избор. Цифрите са красноречиви
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Ква разлика колега от 100лв. ето и цените на ДЗИдо 1500- 77.00лв.до 2000- 87.00лв.до 2500- 105лв.Преглед СБА безплатен

Коментар

raiders написа:
                Ква разлика колега от 100лв. ето и цените на ДЗИдо 1500- 77.00лв.до 2000- 87.00лв.до 2500- 105лв.Преглед СБА безплатен
                А към тези цени добавя ли се гаранционен фонд 10 лв. и стикер 1,40лв ?
                VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

Esper написа:
                  Аз вече застраховах и двата търтея в Дженерали.Едната е 1,9 а другата 2,5 - 2х77лв ! Няма такива цени! Дано не ми се наложи да пробвам колко са коректни, обаче ме убиха с цената.Разликите в застраховките м/у различните застрахователи са убииствени. За пример - ДЗИ.Разликата в моя случай е около 100лв Сбъркана работа но за момента според мен са най-добрия избор. Цифрите са красноречиви
                  и в левинс ти се връзва толко,а май и по малко

Коментар

Фирмата, в която работя дойде някакъв боркер (познат на някой си) и за цялата фирма (или по-точно който иска) направи застраховки.Знам единствено и със сигурност следното - за Опел Астра 1.6 двигател - 55лв, Опел Вектра 2.0 двигател - 59лв. Аз не си направих, защото си имам (поне след 1 месец изтича).Това са цени с максимум направени отстъпки (според човека, който ги прави) и защото са се събрали повече хора има тези отстъпки!Застраховката е към Дженерали, като важи и за чужбина (зелена карта).Сами да си правим сметката колко е надценката, която ни слагат.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

pugsy написа:
                      и в левинс ти се връзва толко,а май и по малко
                      Според този калкулатор, а и според табличките от предишната страница не е точно така.А като се сложи и цената за така наречената "зелена карта"?Не мисля че ще докараме цена от 77лв.Както и да е, за мен е вече история.На колегите - успех с избора
                      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Гражданска, каско в Дженерали за Софиякъм ГО със сертификат за ЕС а като се сдобиеш с въпросната ГО от тази фирма получаваш едни много мили -35% намаление на авто каското смятайте ги вие цените на ГО + сертификат за ЕС,цени за Софияако по ЛК се водите на адрес различен от София има и други цени но за тях на ЛСвъзраст на застрахования до 34год ценадо 1600 85.40лв от 1600 до 2500 91.70 лвот 2500 до 3200 127.40лввъзраст на застрахования от 35год на горедо 1600 80.50лв от 1600 до 2500 86.80лв от 2500 до 3200 121.10лв
                        0898 501 300
                        0887 501 300

Коментар

Гражданска, каско в Дженерали за Софиякъм ГО със сертификат за ЕС а като се сдобиеш с въпросната ГО от тази фирма получаваш едни много мили -35% намаление на авто каското смятайте ги вие цените на ГО + сертификат за ЕС,цени за Софияако по ЛК се водите на адрес различен от София има и други цени но за тях на ЛСвъзраст на застрахования до 34год ценадо 1600 85.40лв от 1600 до 2500 91.70 лвот 2500 до 3200 127.40лввъзраст на застрахования от 35год на горедо 1600 80.50лв от 1600 до 2500 86.80лв от 2500 до 3200 121.10лв
                          0898 501 300
                          0887 501 300

Коментар

Какви са тези цени?Към Дженерали в наща фирма си направихме застраховките за 1600см3 двигател излезна 55лв. а за 2000см3 е 59лв. Останалото нагоре е ебати набутването. А и за тези цени, които съм посочил естествено, че брокера, който ни ги прави и той си има горница, така че да си правим сметката, колко реално струва застраховката!!!
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                              Фирмата, в която работя дойде някакъв боркер (познат на някой си) и за цялата фирма (или по-точно който иска) направи застраховки.Знам единствено и със сигурност следното - за Опел Астра 1.6 двигател - 55лв, Опел Вектра 2.0 двигател - 59лв. Аз не си направих, защото си имам (поне след 1 месец изтича).Това са цени с максимум направени отстъпки (според човека, който ги прави) и защото са се събрали повече хора има тези отстъпки!Застраховката е към Дженерали, като важи и за чужбина (зелена карта).Сами да си правим сметката колко е надценката, която ни слагат.
                              не се ли сещаш че искаме да ви изклатим с цените що не си направи като са на далавера ем не си питал брокера защо е така! какви коли се застраховат! дали случайно не са фирмени! защото тоя брокер да се насере не може да даде тея цени! защото в тая фирма Орел а сега Дженерали съм от 5год и май доста съм в час с цените и застраховките но имам едно наблюдение че тук в тоя форум много ги разбирате игрите и ви е любимо да коментирате на хората цените на това което предлагат БЕЗ да сте се информирали колко са реалните цени в момента на въпросната фирма!п.с.няма тема в продава в която да не я накацате и да не коментирате и спамите.айде здраве на всички
                              0898 501 300
                              0887 501 300

Коментар

santo_trafficante написа:
                                BO написа:
                                не се ли сещаш че искаме да ви изклатим с цените що не си направи като са на далавера ем не си питал брокера защо е така! какви коли се застраховат! дали случайно не са фирмени! защото тоя брокер да се насере не може да даде тея цени! защото в тая фирма Орел а сега Дженерали съм от 5год и май доста съм в час с цените и застраховките но имам едно наблюдение че тук в тоя форум много ги разбирате игрите и ви е любимо да коментирате на хората цените на това което предлагат БЕЗ да сте се информирали колко са реалните цени в момента на въпросната фирма!п.с.няма тема в продава в която да не я накацате и да не коментирате и спамите.айде здраве на всички
                                Без да се заяждам "леко" с теб, като си толкова голям в "Бизнеса", ще скенирам тогава полицата и ще я постна лично тука. Служебите коли въобще не ме интересуват, а аз не си направих защото преди 2 месеца си купих колата и тогава си направих полица. Ясно ли е сега защо - а и ще имам доказателство да те видя тогава какво ще кажеш по въпроса!
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Working...
                                X