ilkor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заслужава ли си да притежаваш бойно оръжие
Collapse
X
-
Vladim написа:ilkor написа:Така, или иначе редовно се пуца по улиците... според мен си заслужавафиатче Браво 2.0
Коментар
-
Пистолети носят само тия с малките пишки, да се фукат, като няма с какво друго.За мен мъж, който носи пистолет е или бесен комплексар, или прост, мутреещ се дребен престъпник, нищо друго.П.П. Естествено, когато работата и длъжноста го изискват, е друго.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
pinko168 написа:Пистолети носят само тия с малките пишки, да се фукат, като няма с какво друго.За мен мъж, който носи пистолет е или бесен комплексар, или прост, мутреещ се дребен престъпник, нищо друго.П.П. Естествено, когато работата и длъжноста го изискват, е друго.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Tornado написа:То не си заслужава за вас ама колко от вас са управлявали огъня на на 25 въоръжени или да не говорим за 60 такива.Вал хайде какво ще напишеш по темата ти бе Човек който управлява такива на излизанията и среща доста араби.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Re: Заслужава ли си да притежаваш бойно оръжие
Tornado написа:И понеже колеги ме навиват да си закупим пистолети ви питам вас заслужава ли си такава инвестиция.Ако някой е запознат и даде линкове.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
val_mcrae написа:Tornado написа:То не си заслужава за вас ама колко от вас са управлявали огъня на на 25 въоръжени или да не говорим за 60 такива.Вал хайде какво ще напишеш по темата ти бе Човек който управлява такива на излизанията и среща доста араби.
Коментар
-
В държавите, в които е разрешено свободната продажба на оръжие имат много по-висока престъпност и случаите на убийства с огнестрелни оръжия е с много пъти над държавите, където обикновения гражданин няма право.За сега, може да се каже, че сравнително рядко пострадват невинни граждани в България, обикновено чрез оръжията се изтребва сама себе си организираната престъпност.Оръжието само по себе си е една огромна отговорност, която съм убеден, че обикновения българин не може да носи (сами виждате, каква отговорност носи за другите неща от живота, като шофиране по пътищата например).Според мен нищо повече от един обикновен газов пистолет за самоотбрана не оправдано. Боен пистолет е вече нещо друго и ако нямаш намерение да избиваш хора по улиците или да извършваш "мокри" поръчки не виждам причина да си закупуваш такъв.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
perlsite написа:Боен пистолет е вече нещо друго и ако нямаш намерение да избиваш хора по улиците или да извършваш "мокри" поръчки не виждам причина да си закупуваш такъв.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Притежанието и използването на бойно оръжие е Огромна отговорност Аз мога да разкажа една история за един полицай - добър човек и професионалист, добър баща, който се прибира един ден след работа, оставя си оръжието на холната маса, навежда се да оправи кабелите на видеото, които детето му е разбъзикало и тогава чува гръм и усеща болката Може би се питаш какво е станало? Ето какво - детето му, което никога не е имало достъп до оръжието този път го е взело и на игра е насочило пистолета към баща си и е натиснало спусъка. Куршумът минава през единия крак и се забива в другия......Мислиш си, че тове нещо не може да ти се случи Може естествено Замисли се можеш ли да убиеш човек И за какво ти е този пистолет? Относно носенето му има 2 варианта:1.носиш го няколко месеца, "нарадваш му се" и после си стои във вас и ако се сетиш го взимаш2. носиш го непрекъснато и се вживяваш в ролята на Рамбо..а пробвал ли си да седиш в колата с пистолет на кръста - пробвай и ми кажи дали ти е удобно А ако цял ден го носиш, дали ще ти е удобно?Или искаш да си постреляш по мишенки в гората - Внамавай, че така убиха един гъбар наскоро... и нали знаеш, че потроните се водят на отчет в РПУ- то.Вярно, че можеш да си намериш патрони от някой стрелкови клуб например , ако имаш приятели, но какъв кеф имаш да си гърмиш е така...Спирам дотук, че мога цял ден да те разубеждавам Знаеш ли, не е ли по-добре с тези пари както каза един колега да си купиш нещо за себе си или нещо готино за колата :D Я по-добре за колата и после да ни разкажеш "ейй, момчета ако знаете колко готино стана...." Според мен това ще ти носи по-голямо удоволствие от пистолета :DBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
[quote="Esper"][quote="perlsite"]Дали пък и двамате не бихме се чувствали доста по-спокойни ако освен найлонови торби в ръцете, желязото си беше в мен?[quote]Вервай ми ако са решили и набелязали баш тези пари да вземат и желязото няма да ти помогне има си спец.фирми за охрана с подходящи коли за такива случаи ,а специално за парите за заплати си има отстъпки и т.н. ,ама нали българина е свикнал ,че все на него не може да му се случи ,за какво да дава грешни пари ,като може да ги връща цял животфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Какво ли би станало ако притежаваха оръжие ?http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=12079Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Какво ли би станало ако притежаваха оръжие ?http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=12079I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар