Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Измамнически сайт или?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Измамнически сайт или?

Някой пазарувал ли е от https://www.avtochastionline24.bg/?
    Първо ми направи впечатление че нямат наложен платеж, но си викам- както и дае, нали е по-евтино. Та решавам да купувам, плащам с карта и ми пристига СМС от банката, че има засечена неправомерна операция!
    В резултат картата ми е блокирана и най-вероятно ще правя нова.
    Освен това получих мейл от сайта, че не съм си направил плащането, а стоката ме чака. Реших аз да им кажа че сайта им не е надежден и че банката ми е блокирала картата заради тях. също, питах защо нямат наложен платеж.
    За отговор получих само потвърждение че нямат наложен платеж и съжаляват че не могат да ми помогнат. И най-интересното- нито дума за банката и за картата
    FIAT BRAVO II 1.4 GPL
    FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
    FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
    FIAT UNO 1.5

Ако имат плащане през Пейпал трудно биха си позволили да лъжат, щото е много лесно да пуснеш диспут че стоката не е както е описана......
    Банките понякога имат скапаната политика да спират и блокират такива транзакции щото некси решават че не ти правиш това а са ти гепили детайлите.....
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Няма проблеми с него, поръчвал съм 2 пъти и всичко е на ред. Първия път ми заключиха картата от банката ми казаха, че е заради някакви секюритита, ако искам да пазарувам, да им се обадя да го спрат това за да платя и да им се обадя да го пуснат пак, така и направих.
      Първия път даже "майсторите" ме бяха подвели и бях поръчал грешни части. Обаждаш се на един на колцентъра, пращат ти една разписка която лепиш на кашона и пращаш по "Български Пощи" и те ти връщат парите.
      Някъде в Германия е ситуирано, на бележката за връщане си има адрес, телефони, кодове и всичко.

edit: не рефундват парите обратно в картата, а седят в профила ти като "депозит" и могат да се ползват за следващи поръчки
      Последна редакция от ; 10.11.2016, 19:05.

Коментар

Working...
      X