малко мои разсъждения... pugsy да не чете, че пали лесно...аз съм застрахователен агент... няма ограничения от името на колко компании ще правя застраховки.... пазара е свободен, конкуренция - голяма.... всички застрахователи правят оферти... и аз правя застраховки от името на 4 застрахователни компании - примерно...ДЗИ сключва гражданската на 1 автомобил примерно за 100 лв. дава ми 25 %, т.е 25 лева... лев инс - за същия автомобил - пак 100 лв. премия ама ми дава 12 %... демек 12 лева за мен....е хубаво сега - какво ще предпочета - да правя застраховки от които ще спечеля 12 лева или такива дето ще спечеля 25 лева...подчертавам - не се заяждам - разсъждавам!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оферти за ГО към ЧЛЕНОВЕТЕ на Клуб Фиат България!
Collapse
X
-
Изгодни цени за ГО-2007 г.
Колеги, видях, че дискутирате темата за цените на "Гражданска отговорност" на автомобилиста за 2007 г. и по конкретно от къде да е вземете на по-ниска цена - с отстъпка. Аз също мога да ви предложа много добри условия и атрактивни цени, тъй като се занимавам със застрахователно посредничество и продавам застраховки на няколко компании. Не съм го предложил по-рано, тъй като не искам да се правя реклама или някой да си помисли, че ползвам форума, за да правя бизнес. Видях, че темата е повдигната и реших да предложа и моите услуги. Ако някой се интересува от ноето предложение може да ми пише Л.С., а аз ще му отговря в най-кратки срокове. Може да ми пишете дори и само за консултация, с каквото кога ще ви помогна.
Коментар
-
Re: Изгодни цени за ГО-2007 г.
Промени от днес:ДЗИ до 1500- 77.00лв.до 2000- 87.00лв.до 2500- 105лв.И сега може да не плащате 11.40лв.Преглед СБА- безплатенВитошадо 1500- 80лв.до 1800- 87лв.до 2500- 116лв.над 2500- 134лв.Същите условия като преди, просто сега има само една тарифа без възрасти
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар