Аз също мога да направя отстъпки, но за всяка компания процента ми е различен, тъй като съм към брокерска къща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оферти за ГО към ЧЛЕНОВЕТЕ на Клуб Фиат България!
Collapse
X
-
Pecho написа:Чак пък анкета! Предлагам въпросът да бъде променен на "Искаш ли куме печено прасе или да го пусна да пасе?" :DJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
pugsy с тези 12% дето си ги написал че ги взимаш или ни будалкаш или работиш само за славата.....застрахователните компании дават до 35-40 % комисионни / това в интерес на истината е комисионна на застрахователния брокер / .... шурето ми миналата година декември за кампанията работеше към ДЗИ като застрахователен агент на 25 % ....тъй че не виждам никакъв проблем в тези 10 % отстъпка за форумците...p.s. аз също като sev гражданската я направих през септември и няма да се възползвам от отстъпките и да гласувам в анкетата...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:pugsy с тези 12% дето си ги написал че ги взимаш или ни будалкаш или работиш само за славата.....застрахователните компании дават до 35-40 % комисионни / това в интерес на истината е комисионна на застрахователния брокер / .... шурето ми миналата година декември за кампанията работеше към ДЗИ като застрахователен агент на 25 % ....тъй че не виждам никакъв проблем в тези 10 % отстъпка за форумците...p.s. аз също като sev гражданската я направих през септември и няма да се възползвам от отстъпките и да гласувам в анкетата...
Коментар
-
ти четеш ли какво пиша??? - 35-40 % е отстъпката за затрахователен брокер!!!ти разлика между застрахователен брокер и застрахователен агент правиш ли???или пропускаш важните неща като не ти отърва???p.s. разликата между застраховатебен брокер и застрахователен агент може да я видиш в застрахователния кодекс...p.s.2 митко също не го познавамFiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
donnna написа:ти четеш ли какво пиша??? - 35-40 % е отстъпката за затрахователен брокер!!!ти разлика между застрахователен брокер и застрахователен агент правиш ли???или пропускаш важните неща като не ти отърва???p.s. разликата между застраховатебен брокер и застрахователен агент може да я видиш в застрахователния кодекс...p.s.2 митко също не го познавам
Коментар
-
Добре сега, не знам за какво се дрънкате Човека прави 12 % отстъпка.Ти donnna може ли да дадеш по-голяма отстъпка???Ако можеш направи и ще си сключа ГО при теб, но като не можеш и се дрънкаш само, за да се заяждаш, по-добре ненападай. На харизан кон зъбите му гледа. Тука стана като темата за отстъпката на магазина на Стамболийски - защо била само 10%. Ами като не ти харесва, предложи нещо по-добро, какво само недоволствате и саботирате.
Коментар
-
pugsy написа:donnna написа:ти четеш ли какво пиша??? - 35-40 % е отстъпката за затрахователен брокер!!!ти разлика между застрахователен брокер и застрахователен агент правиш ли???или пропускаш важните неща като не ти отърва???p.s. разликата между застраховатебен брокер и застрахователен агент може да я видиш в застрахователния кодекс...p.s.2 митко също не го познавам
Коментар
-
толкоз нерви и писане за 2 %....боже колко мъка има по тоя свят, божеееее....както писах по-горе, аз моята застраховка съм си я направил през септември до 09.2007 г..... и офертата не ме касае!никъде не съм казал, че 10 % е малка отстъпка... даже е добра отстъпка! но много ме е яд , някой като каже - на работя без печалба, единствено разходите да си покрия.... айде стига комунизъм!!! тука за малоумни ли ни вземате!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
donnna написа:толкоз нерви и писане за 2 %....боже колко мъка има по тоя свят, божеееее....както писах по-горе, аз моята застраховка съм си я направил през септември до 09.2007 г..... и офертата не ме касае!никъде не съм казал, че 10 % е малка отстъпка... даже е добра отстъпка! но много ме е яд , някой като каже - на работя без печалба, единствено разходите да си покрия.... айде стига комунизъм!!! тука за малоумни ли ни вземате!!!
Коментар
-
няма повече да коментирам, за да не го счетеш като заяждане....просто това което взимаш ти, можеше да не го пишеш!!!!!!!могъл си - взел си! никой тук не е седнал да ти брои кинтите от отстъпката!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
donnna написа:толкоз нерви и писане за 2 %....боже колко мъка има по тоя свят, божеееее....както писах по-горе, аз моята застраховка съм си я направил през септември до 09.2007 г..... и офертата не ме касае!никъде не съм казал, че 10 % е малка отстъпка... даже е добра отстъпка! но много ме е яд , някой като каже - на работя без печалба, единствено разходите да си покрия.... айде стига комунизъм!!! тука за малоумни ли ни вземате!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар