Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оферти за ГО към ЧЛЕНОВЕТЕ на Клуб Фиат България!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз също мога да направя отстъпки, но за всяка компания процента ми е различен, тъй като съм към брокерска къща.

Коментар

Чак пък анкета! Предлагам въпросът да бъде променен на "Искаш ли куме печено прасе или да го пусна да пасе?" :D
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
        Чак пък анкета! Предлагам въпросът да бъде променен на "Искаш ли куме печено прасе или да го пусна да пасе?" :D
        Идеята на анкетата беше да се прецени дали е уместно и дали не е в нарушение с правилата на форума да не се публикуват реклами! Ок ами значи е решено пускам темата!
        Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
        Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

pugsy с тези 12% дето си ги написал че ги взимаш или ни будалкаш или работиш само за славата.....застрахователните компании дават до 35-40 % комисионни / това в интерес на истината е комисионна на застрахователния брокер / .... шурето ми миналата година декември за кампанията работеше към ДЗИ като застрахователен агент на 25 % ....тъй че не виждам никакъв проблем в тези 10 % отстъпка за форумците...p.s. аз също като sev гражданската я направих през септември и няма да се възползвам от отстъпките и да гласувам в анкетата...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
            pugsy с тези 12% дето си ги написал че ги взимаш или ни будалкаш или работиш само за славата.....застрахователните компании дават до 35-40 % комисионни / това в интерес на истината е комисионна на застрахователния брокер / .... шурето ми миналата година декември за кампанията работеше към ДЗИ като застрахователен агент на 25 % ....тъй че не виждам никакъв проблем в тези 10 % отстъпка за форумците...p.s. аз също като sev гражданската я направих през септември и няма да се възползвам от отстъпките и да гласувам в анкетата...
            незнам дали с митко го правите да се заяждате или за друго,но нека аз знам колко % са ми дали,35-40% са за каско,което аз не се наех да го правя,а коя застрахователна компания ще даде 40% на агента си за ГО-айде като знаеш посочими конкретен случай ЗК да даде 35-40% от парите на агента си,а на застрахования 30лв горивоЧАКАМ ОТГОВОРппда взимам 12% от които 10% свалям за форумци ако искат,не ти се вярва,че има още такива хора ли

Коментар

на миналата страница кой се изхвърли като ***** на мокър пясък,аз или някой друг от форума или ТИ,нещо май обичаш да си център на вниманиесподели какъв е другия ъгъл ако обичаш

Коментар

ти четеш ли какво пиша??? - 35-40 % е отстъпката за затрахователен брокер!!!ти разлика между застрахователен брокер и застрахователен агент правиш ли???или пропускаш важните неща като не ти отърва???p.s. разликата между застраховатебен брокер и застрахователен агент може да я видиш в застрахователния кодекс...p.s.2 митко също не го познавам

Коментар

donnna написа:
                  ти четеш ли какво пиша??? - 35-40 % е отстъпката за затрахователен брокер!!!ти разлика между застрахователен брокер и застрахователен агент правиш ли???или пропускаш важните неща като не ти отърва???p.s. разликата между застраховатебен брокер и застрахователен агент може да я видиш в застрахователния кодекс...p.s.2 митко също не го познавам
                  извинявам се наистина на бързо го прочетох няма нищо което да не ми оттърва,абе много странни хора,човек прави отстъпки а ви е му с***те това е което аз мога да направя,ако не ви оттърва си гледайте други оферти вместо да нападате

Коментар

Добре сега, не знам за какво се дрънкате Човека прави 12 % отстъпка.Ти donnna може ли да дадеш по-голяма отстъпка???Ако можеш направи и ще си сключа ГО при теб, но като не можеш и се дрънкаш само, за да се заяждаш, по-добре ненападай. На харизан кон зъбите му гледа. Тука стана като темата за отстъпката на магазина на Стамболийски - защо била само 10%. Ами като не ти харесва, предложи нещо по-добро, какво само недоволствате и саботирате.

Коментар

pugsy написа:
                      donnna написа:
                      извинявам се наистина на бързо го прочетох няма нищо което да не ми оттърва,абе много странни хора,човек прави отстъпки а ви е му с***те това е което аз мога да направя,ако не ви оттърва си гледайте други оферти вместо да нападате
                      Тоя път напълно съм съгласен с pugsy. Може да сме имали остри спорове с него, но чест му прави, че все пак предлага тази оферта. На който не му оттърва, ами да не си прави.Но друго се чудя как да уговаряш отстъпки като все има някой, който ще се изцепи и ще каже - алчен е, той взима 100 % и прави отстъпка само 12-15%.

Коментар

толкоз нерви и писане за 2 %....боже колко мъка има по тоя свят, божеееее....както писах по-горе, аз моята застраховка съм си я направил през септември до 09.2007 г..... и офертата не ме касае!никъде не съм казал, че 10 % е малка отстъпка... даже е добра отстъпка! но много ме е яд , някой като каже - на работя без печалба, единствено разходите да си покрия.... айде стига комунизъм!!! тука за малоумни ли ни вземате!!!

Коментар

donnna написа:
                          толкоз нерви и писане за 2 %....боже колко мъка има по тоя свят, божеееее....както писах по-горе, аз моята застраховка съм си я направил през септември до 09.2007 г..... и офертата не ме касае!никъде не съм казал, че 10 % е малка отстъпка... даже е добра отстъпка! но много ме е яд , някой като каже - на работя без печалба, единствено разходите да си покрия.... айде стига комунизъм!!! тука за малоумни ли ни вземате!!!
                          ааа ти си мислиш,че с тези 2% от застраховките аз преживявам и целта ми е да забогатея май,аха ясно ама не си познал има от къде да си забогатявам и да си преживявал

Коментар

няма повече да коментирам, за да не го счетеш като заяждане....просто това което взимаш ти, можеше да не го пишеш!!!!!!!могъл си - взел си! никой тук не е седнал да ти брои кинтите от отстъпката!!!

Коментар

май не разбра защо го написах справка 1 страницаи аз спирам да пиша тук

Коментар

donnna написа:
                                Аз точно на това се дразня като не те касае, какво се дрънкаш. Знае се, че човек няма да бачка без келепир. Ти откъде знаеш колко са му разходите по застраховките - може и да не е достатъчен процента. Не може така бе хора, критика, гледане в паницата на другия и мрънкане и борба за равенство.И кой те взе за малоумен. Ти къде живееш? Всеки може да си направи сметката и да не е малоумен. Всяка реклама/рекламна, промоционална оферта има най-много 30% истина - това е маркетингов закон. Да не мислиш, че промоциите на Мтел, Глобул и Вивател нямат уловка.Пича мисли и за след години, защото знае, че ако направи отстъпка, аз и други хора ще си направим ГО при него. По-добре да направи отстъпка и да си има доволни клиенти и догодина пак да си я сключим пак при него.

Коментар

Working...
                                X