Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оферти за ГО към ЧЛЕНОВЕТЕ на Клуб Фиат България!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оферти за ГО към ЧЛЕНОВЕТЕ на Клуб Фиат България!

Колеги понеже получихме въпрос от колеги предлагащи ГО към различни дружества, за да не се третира като реклама, желаете ли да пуснем една важна тема в Общи приказки:Преференциални Оферти към Клуб Фиат и членовете му за ГО за 2006?! и там да предлагат преференциалните си оферти към ЧЛЕНОВЕТЕ на клуба!ПС: понеже ми е трудно да комуникирам с всички мод-ове и админ-и по ЛС затова пускам тази анкета !
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Re: Оферти за ГО към ЧЛЕНОВЕТЕ на Клуб Фиат България!

rustson написа:
    Колеги понеже получихме въпрос от колеги предлагащи ГО към различни дружества, за да не се третира като реклама, желаете ли да пуснем една важна тема в Общи приказки:Преференциални Оферти към Клуб Фиат и членовете му за ГО за 2006?! и там да предлагат преференциалните си оферти към ЧЛЕНОВЕТЕ на клуба!
    даже и да е реклама - голяма работав половината теми има скрита рекламамагазини, майстори и подобнида казват къде е далаверата и да са полезни за колегитеаз сключих през септември, но гласувах с ДА
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

fiat_love написа:
      Ката цяло мрая форумите да се превръщат в полета за безплатна реклама, но в случая е ОК. Вярвам отстъпката ще е прилична.
      И аз съм съгласен с теб но мисля че в случая някои членове може да имат изгода от това и би било полезно!

Коментар

И аз съм ЗА - Стига да има прилични отстъпки за форума!
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Браво бе, изпревариме с идеята :D Твърдо съм ЗА, но нека наистина да има отстъпки за нас, защото в противен случай ще отида при най-близкия за мен агент и ще загубите много хора. Между другото в България се подхожда много недомислено към рекламата "от човек на човек". Както знаем един доволен клиент ще ти доведе поне още 5 нови клиента, а недоволния ще откаже 10 пъти повече хора.Сега му е времето за застраховки така, че чакам оферти за ГО :DВече си имам каско, но имам колеги, които също се интересуват за ГО.

Коментар

миналата година бях споменал на Митко,че мога да дам отстъпки за ГО от 8 до 10 % към левинс,мога да издействам още някоя и друга оферта от познати но немога да пиша тук за какво става въпросако някой се интересува може да ми пише на ЛС

Коментар

pugsy написа:
              миналата година бях споменал на Митко,че мога да дам отстъпки за ГО от 8 до 10 % към левинс,мога да издействам още някоя и друга оферта от познати но немога да пиша тук за какво става въпросако някой се интересува може да ми пише на ЛС
              Нали за това е тази анкета ! Да направим тема да пишеш колкото искаш!

Коментар

ОК колегата pugsy има нещо друго предвид така че на лично за втората част от поста му! коригирам се!

Коментар

..

Коментар

Митко НЕ СЕ опитвам аз да изкарам някой лев,да ти кажа ли на какъв процент съм към левинс - на 12,давам 10,все пак си имам разходи,ПО ФОРУМА НЕ СЪМ ПЛЮЛ ОСВЕН ПО ТЕБ против никой и нищо не съм казал и не се крия като ВАС и престани с детските си ...пари си изкарвам от застраховките но не и с форума,имам къде да си ги правя и да си взимам 12% ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ОФФ ТОПИКА

Коментар

Жена ми е застрахователен брокер. Няколко човека от клуба се възползваха от услугите и май останаха доволни ...Не се рекламирам понеже от това не печеля нищо, а само и създавам допълнителна работа. А в момента тя работи буквално от 8 до 20ч ...Според мен отстъпката от ГО е толкова малка сума (10-20 лева) че усилията не си заслужават. Виж при каското нещата стоят по друг начин ...Ако някой реши да прави каско да се обади - ако не му харесат условията, най малкото ще получи компетентна информация ...

Коментар

ilkor написа:
                        Жена ми е застрахователен брокер. Няколко човека от клуба се възползваха от услугите и май останаха доволни ...Не се рекламирам понеже от това не печеля нищо, а само и създавам допълнителна работа. А в момента тя работи буквално от 8 до 20ч ...Според мен отстъпката от ГО е толкова малка сума (10-20 лева) че усилията не си заслужават. Виж при каското нещата стоят по друг начин ...Ако някой реши да прави каско да се обади - ако не му харесат условията, най малкото ще получи компетентна информация ...
                        Получихме предложения, просто и за това ! Колегата който го предложи беше достатъчно коректен да пише първо на лични затова го подлагам на гласуване! То е ясно че много голяма отстъпка не може да очакваме но и жеста е важен! А в крайна сметка това си е реклама и за клуба! Аз така го виждам!

Коментар

Добре де, ето 15 души от 15 гласували сме съгласни. Какво да му мислим, правете темата и това е. Сега няма какво повече да се агонизира. Да се дават офертите и това е. Все пак има хора, на които им изтича застраховката в края на тази седмица и няма да могат да се възползват от идеята.

Коментар

аз не съм член ама си гласувам за само следното ме интересува ,при очакването на луди санкции за застрахователите,както и неяснотиите още около самите застраховки ,ако не ти е зор защо ти е да правиш сега гражданска и др.глупости !!то вече ти излиза по на далавера нова кола да си я караш с некмските номера,рег.на някое студентче в Германия и т.н.ше им пълниме гушите само на тия мишоци !
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                            X