Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оферти за ГО към ЧЛЕНОВЕТЕ на Клуб Фиат България!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

малко мои разсъждения... pugsy да не чете, че пали лесно...аз съм застрахователен агент... няма ограничения от името на колко компании ще правя застраховки.... пазара е свободен, конкуренция - голяма.... всички застрахователи правят оферти... и аз правя застраховки от името на 4 застрахователни компании - примерно...ДЗИ сключва гражданската на 1 автомобил примерно за 100 лв. дава ми 25 %, т.е 25 лева... лев инс - за същия автомобил - пак 100 лв. премия ама ми дава 12 %... демек 12 лева за мен....е хубаво сега - какво ще предпочета - да правя застраховки от които ще спечеля 12 лева или такива дето ще спечеля 25 лева...подчертавам - не се заяждам - разсъждавам!!!
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

да но ти правиш към няколко компания и имаш избор,аз правя само към левинстова че ДЗИ ти дава 25% е хубаво само за теб,аз не съм чул някой да е взел добри пари по гражданска от ДЗИ

Коментар

pugsy написа:
        това че ДЗИ ти дава 25% е хубаво само за теб,аз не съм чул някой да е взел добри пари по гражданска от ДЗИ
        това какво ни вълнувамоята гражданска плаща на потърпевшия ако аз съм виновенне на мен
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

имам приятели които са си патили от дзи за това го пишано наистина какво ли пък ни вълнува

Коментар

Изгодни цени за ГО-2007 г.

Колеги, видях, че дискутирате темата за цените на "Гражданска отговорност" на автомобилиста за 2007 г. и по конкретно от къде да е вземете на по-ниска цена - с отстъпка. Аз също мога да ви предложа много добри условия и атрактивни цени, тъй като се занимавам със застрахователно посредничество и продавам застраховки на няколко компании. Не съм го предложил по-рано, тъй като не искам да се правя реклама или някой да си помисли, че ползвам форума, за да правя бизнес. Видях, че темата е повдигната и реших да предложа и моите услуги. Ако някой се интересува от ноето предложение може да ми пише Л.С., а аз ще му отговря в най-кратки срокове. Може да ми пишете дори и само за консултация, с каквото кога ще ви помогна.

Коментар

Re: Изгодни цени за ГО-2007 г.

Промени от днес:ДЗИ до 1500- 77.00лв.до 2000- 87.00лв.до 2500- 105лв.И сега може да не плащате 11.40лв.Преглед СБА- безплатенВитошадо 1500- 80лв.до 1800- 87лв.до 2500- 116лв.над 2500- 134лв.Същите условия като преди, просто сега има само една тарифа без възрасти

Коментар

Working...
              X