Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Перник !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Перник !

http://dockera.com/pics/fun/pernik.jpgи след това дойде ГОЛФА......следва продължение :...
    фиатче Браво 2.0

Re: Перник !

tomazo написа:
    http://dockera.com/pics/fun/pernik.jpgи след това дойде ГОЛФА......следва продължение :...
    тези думи сега звучат по доста обиден начин :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Поета го е казал!!! А щом словото говори другите малчът!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_43

Коментар

10 точки колега! :D много яко! Как се извъртат нещата с времето!
        Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
        Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

tomazo написа:
          То продължението предполага прекъсване, а такова няма. Нема уабаво!Продължение...И още едно, и още едно...
          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Коментар

Esper написа:
              tomazo написа:
              То продължението предполага прекъсване, а такова няма. Нема уабаво!Продължение...И още едно, и още едно...
              това със знаците не е истина
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Този стълб направо ме разби-сигурно разделя улицата на две платна за движение :D
                Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Чичо ми живее в кв. Павлово и там на една пряка на неговата улица има огромен стълб точно по средата на улицата Много по-брутален е от този, като на магистрален далекопровод е "стълбчето"

Коментар

Ето нещо и от мен.
                    Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
                    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
                    Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

moko написа:
                      Ето нещо и от мен.
                      Лее, ма тоя сфетофар е култов.
                      Настоящата - Ford Focus ST
                      Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                      Франкенщайн - R.I.P.
                      Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Коментар

Korun написа:
                          moko написа:
                          Ето нещо и от мен.
                          Лее, ма тоя сфетофар е култов.
                          Този светофар имаше за идея да облекчи включването на колите идващи по "Панорамен Път" към пътя от Бояна, към околовръстното.Типичен пример за това как не винаги наличието на такова съоръжение е облекчение.Повярвайте ми, в това му състояние колите минават много по-бързо отколкото като работи. Е, ако някой като мен не е зает да се хили или да снима :D
                          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

поздравления за самоиронията, Esper!!!не всеки е способен на такова нещо!!!иначе простотията присъства навсякъде, не само в Перник....
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Uneek написа:
                              Чичо ми живее в кв. Павлово и там на една пряка на неговата улица има огромен стълб точно по средата на улицата Много по-брутален е от този, като на магистрален далекопровод е "стълбчето"
                              аз живея доста близо до Павлово, където една приятелка живее точно в къщата срещу този пътно-строителен феномен...иначе по темата - Перник е отдавна диагноза в специализираното заведение на 4ти км
                              Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Working...
                              X