Чичо ми живее в кв. Павлово и там на една пряка на неговата улица има огромен стълб точно по средата на улицата Много по-брутален е от този, като на магистрален далекопровод е "стълбчето"
Този светофар имаше за идея да облекчи включването на колите идващи по "Панорамен Път" към пътя от Бояна, към околовръстното.Типичен пример за това как не винаги наличието на такова съоръжение е облекчение.Повярвайте ми, в това му състояние колите минават много по-бързо отколкото като работи. Е, ако някой като мен не е зает да се хили или да снима :D
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Чичо ми живее в кв. Павлово и там на една пряка на неговата улица има огромен стълб точно по средата на улицата Много по-брутален е от този, като на магистрален далекопровод е "стълбчето"
аз живея доста близо до Павлово, където една приятелка живее точно в къщата срещу този пътно-строителен феномен...иначе по темата - Перник е отдавна диагноза в специализираното заведение на 4ти км
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар